You are here:

Reacţia lui Cristi Melinte după meciul pierdut de UTA Arad cu 0-6 în faţa celor de la Astra Giurgiu. "Doar din gură am reacţionat, pe teren nu am arătat nimic"

Reacţia lui Cristi Melinte după meciul pierdut de UTA Arad cu 0-6 în faţa celor de la Astra Giurgiu. "Doar din gură am reacţionat, pe teren nu am arătat nimic"

Superliga

Comentarii

Cristi Melinte a vorbit despre meciul pierdut de UTA în faţa Astrei cu scorul de 0-6.

Reacţia lui Melinte după meciul pierdut de UTA Arad

Cristi Melinte (32 de ani) a vorbit la finalul meciului pierdut de UTA pe teren propru cu Astra. Arădenii au pierdut în faţa giurgiuvenilor cu scor 0-6. După meci fundaşul celor de la UTA a discutat despre performanţa echipei din această seară, dar şi despre vacanţa de iarnă.

"Nu am nicio explicaţie, mai ales în momentul ăsta. Nu ştiu ce mai putem zice dintre noi la acest scor şi cum ne-am prezentat în această seară.", a spus Cristi Melinte. 

"E bine că vine această pauză pentru că în ultimele etape nu am fost noi cei care am fost în prima parte a campioantului: Sperăm ca după sărbători să ne încărcăm cu energii pozitive, stăm cu familia, să ne liniştim, iar când ne întoarcem în ianuarie, ne schimbăm mentaliatea, tot pentru că nu este posibil ce s-a întâmplat în această seară, nu am nicio explicaţie.", a mai spus fundaşul celor de la UTA.

"Mi-e foarte greu să vorbesc. Această partidă a arătat că nu am putut reacţiona. Ştiam ce echipă întâlnim în seara asta, cu jucători foarte valoroşi, dar înainte de meci toţi am spus că vom reacţiona. Doar din gură am reacţionat, pe teren nu am arătat." , a adăugat Melinte.

Melinte a mai declarat lucruri cu privire la perioada clubului, ceea ce se întâmplă la echipă şi despre obiective.

"Noi în fiecare zi ne dorim să fim mai buni, pentru că de aia ne pregătim în fiecare zi. Tot noi i-am bătut pe Dinamo şi pe CFR, i-am bătut la ei acasă.", a declarat Cristi.

"Noi în vestiar vorbeam că o să fie greu să prindem play-off-ul, dar am zis că luptăm meci de meci. De aia venim zi de zi şi ne pregătim pentru a câştiga fiecare meci.", a spus Melinte.

"Ce o să fie la sfârşitul campionatului o să vedem, dar nimeni nu se gândea că în ultiemel 4 meciuri, înainte de această pauză o să ne prezentăm cum ne-am prezentat. Şi facă era obiectviul nostru campionatul nu se putea spune că este din cauza presiunii. Că te baţi la retrogradre, că te baţi la titlu, presiune este. De asta e frumos fotbalul, să joci sub presiune pentru că altfel nu ai nici plăcere. E frumos să joci cu presiune.", a mai vorbit fundaşul celor de la UTA.

Afla mai multe despre: uta arad cristi melinte 

viewscnt
Articole similare