Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecţionat fotbalist din istoria unei naţionale: "Sunt mândru"

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce a devenit cel mai selecţionat fotbalist din istoria unei naţionale: "Sunt mândru"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a declarat că este ''mândru'' după noul record stabilit joi în meciul dintre Portugalia şi Liechstenstein (4-0), în urma căruia a devenit jucătorul cu cele mai multe selecţii la o echipă naţională masculină de fotbal (197).

Într-o postare pe contul său de Instagram, Cristiano a relatat "senzaţiile bune" pe care le-a trăit în cursul meciului în care, pe lângă record, a semnat şi o "dublă" la victoria Portugaliei.

"Mândru că sunt cel mai selecţionat jucător. Am avut senzaţii bune să joc din nou pentru echipa naţională, să înscriu pe un stadion care îmi este atât de drag", a scris fotbalistul lusitan în postarea sa, care a adunat 8 milioane de aprecieri.

Atacantul în vârstă de 38 de ani, care joacă acum la clubul saudit Al-Nassr, a fost titular în prima partidă a lusitanilor din campania de calificare la Campionatul European care va avea loc în Germania, depăşindu-l cu această ocazie pe kuweitianul Bader Al-Mutawa (196) cu care a împărţit până acum recordul de selecţii.

Cristiano Ronaldo a reuşit o "dublă" în meciul cu Liechtenstein şi a ajuns la un total de 120 de goluri înscrise în tricoul Portugaliei, îmbunătăţindu-şi astfel recordul mondial de goluri înscrise pentru echipa naţională. El deţine acum două dintre cele mai impresionante recorduri din fotbalul internaţional masculin.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare