Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dan Petrescu după penalty-ul scandalos primit de Rapid: "Arbitraj ca la Scorniceşti. A fost Popa - CFR 2-1"

Reacţia lui Dan Petrescu după penalty-ul scandalos primit de Rapid: "Arbitraj ca la Scorniceşti. A fost Popa - CFR 2-1"

CFR Cluj

Comentarii

Rapid s-a impus cu 2-1 în meciul cu CFR Cluj şi a revenit la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa. Giuleştenii au marcat ambele goluri din penalty-uri, însă Dan Petrescu i-a reproşat arbitrului Cătălin Popa modul în care a condus partida de duminică seara.

"Am controlat meciul în primele 30 de minute, apoi a venit faza penalty-ului. Dacă avem VAR, trebuia să se studieze atent. Prima infracţiune, a lui Luckassen, ar fi trebuit sancţionată.

Eu nu înţeleg de ce avem VAR, de ce nu s-a uitat la al doilea penalty? Nu a fost niciun penalty, a fost un arbitraj ca pe vremea Scorniceştiului. Nu vreau să iau din meritele lui Mutu sau ale Rapidului, dar aş fi vrut să câştige şi fără ajutorul arbitrului.

Puteţi pune un titlu <<Popa - CFR 2-1>>, a fost viciere de rezultat. La offside s-a uitat atent la VAR, a judecat în favoarea lor, dar la penalty nu s-a dus să vadă că nu e. Ce să mai fac? Eu sunt civilizat, nu am protestat, nu fac scandal, ce rost are? Aici vii să joci fotbal, nu trebuie să îl omorâm pe arbitru, nu e numai vina lui. Poate că ar fi trebuit să fie chemat de cei de la VAR, dar, oricum, nu e corect să luăm din meritele Rapidului.

Mai avem multe meciuri, avem timp să ajungem pe primul loc, dar clar e foarte important meciul de joi din cupele europene" , a spus Dan Petrescu.

Rapid - CFR Cluj 2-1

Rapid a învins-o, duminică, pe teren propriu, pe CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0.

CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat.

Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 90), Al. Ioniţă II (Dugandzic 63). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri (Kolinger 43), A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu (Janga 73) – Petrila (Birligea 46), Malele, Deac (Roger 78). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare