Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Daniel Opriţa după ce Ronaldo Deaconu a jucat într-un amical pentru Steaua. ”Se antrenează de două zile cu noi şi am zis să îl folosim şi pe el!”

Reacţia lui Daniel Opriţa după ce Ronaldo Deaconu a jucat într-un amical pentru Steaua. ”Se antrenează de două zile cu noi şi am zis să îl folosim şi pe el!”

Liga 2

Comentarii

Ronaldo Deaconu a fost folosit de Daniel Opriţa într-un amical pe care Steaua l-a jucat împotriva echipei secunde a celor de la Farul Contanţa.

Ronaldo Deaconu a plecat de la Gaz Metan din cauza problemelor financiare. Gaz Metan Mediaş, fosta sa echipă, are grave probleme financiare, astfel că nu a putut să-i păstreze în cadrul lotului pe cei mai importanţi jucători, inclusiv pe Ronaldo Deaconu. Acesta şi-a încheiat socotelile cu formaţia ardeleană şi a devenit liber de contract.

Ronaldo Deaconu a jucat pentru echipa lui Daniel Opriţă, într-un amical împotriva echipei secunde la Farul Constanţa, iar antrenorul Daniel Opriţa a dezvăluit după meci că Deaconu se antrenează cu echipa de 2 zile, dar nu se pune problema ca el să semneze cu Steaua. 

”Se antrenează de două zile cu noi şi am zis să îl folosim şi pe el!”

”Da, se antrenează cu noi Ronaldo Deaconu. Se antrenează de două zile cu noi şi am zis să îl folosim şi pe el în amicalul de azi. Nu se pune problema să semneze cu noi”, a declarat Daniel Opriţa, pentru ProSport.

Ronaldo Deaconu a recunoscut şi el că se pregăteşte să semneze cu o echipă din afară. 

”Mă antrenez cu ei, dar voi semna cu o echipă din străinătate”, a spus şi Ronaldo Deaconu, pentru sursa menţionată. 

Ronaldo Deaconu a fost legitimat la Gaz Metan Mediaş din august 2020, dar problemele financiare de la club au dus la despărţire. Mijlocaşul ofensiv a evoluat în 59 de partide pentru formaţia din Ardeal. A livrat 14 goluri şi 22 de pase decisive. Deaconu a impresionat şi în actualul sezon, fiind autorul a trei goluri şi şapte pase de gol în 18 partide jucate în Liga 1.

Afla mai multe despre: liga 2-steaua-opriţa-ronaldo deaconu 

viewscnt
Articole similare