You are here:

Reacţia lui Dennis Man după golul din Kosovo - România: ”Sunt fericit! Mircea Lucescu este un mare plus pentru noi”

Reacţia lui Dennis Man după golul din Kosovo - România: ”Sunt fericit! Mircea Lucescu este un mare plus pentru noi”
Comentarii

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică pentru prima dată în noul mandat, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata din Kosovo, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Reacţii după Kosovo - România 

La Pristina, pe stadionul care poartă numele fostului jucător Fadil Vokrri, Mircea Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Atunci, în 1986, a fost 4-0 cu Austria, la Bucureşti, acum a fost 3-0 cu naţionala din Kosovo, la Pristina.

După un început în care imnul României a fost fluierat de un stadion întreg, elevii lui Lucescu au trecut la cârma jocului şi au încercat poarta lui Muric prin Mihăilă (min. 7) şi Man (min. 13). Dennis Man a fost şi jucătorul care a deschis scorul, în minutul 40, după o acţiune personală, urmată de un şut de la 16 metri, la colţul lung. Tot Man i-a pasat coechipierului său de la Parma, Mihăilă, în minutul 44, dar şutul acestuia s-a dus în bară.

După reluare, Dennis Man a fost faultat în careul kosovar de către Valon Berisha, iar arbitrul a acordat penalti după consultarea VAR. Răzvan Marin a transformat în minutul 51 şi a majorat avantajul României.

Mihăilă a mai şutat odată în bară, în minutul 59, iar în minutul 81 a profitat de o gafă a apărării gazdelor şi a şutat la poartă. Muric a respins, dar Drăguş a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis în plasă, stabilind scorul final, Kosovo – România 0-3. Kosovarii au jucat în zece ultimele minute, după ce Vojvoda a primit al doilea galben, pentru un fault la Puşcaş, iar România conduce în clasamentul grupei C2, cu trei puncte şi golaveraj mai bun decât Cipru.

Dennis Man, autorul unui gol în meciul de la Pristina, a declarat că echipa României a câştigat uşor meciul din Kosovo, scor 3-0 pentru România, şi că e important că s-a început cu dreptul acest nou ciclu.

„Am câştigat uşor, aveam nevoie de aceste trei puncte. Sunt fericit că am câştigat. Ştiam că vom întâlni o echipă destul de agresivă, dar în mintea noastră am zis că vrem să continuăm ce am început la Europene. La gol, îl văzusem singur pe Denis, dar am văzut apoi că mi s-a creat spaţiu şi m-am decis să trag la poartă.

Era important să câştigăm acest meci, să începem cu dreptul! Trebuie să învăţăm să jucăm şi din postura de favoriţi, pentru că venim de la Europene! Chiar dacă nu am avut mult timp la dispoziţie cu dânsul, nea Mircea este un plus mare pentru noi”, a declarat Dennis Man.

Afla mai multe despre: naţionala românieimircea lucescukosovo 

viewscnt
Articole similare