Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce a aflat cât a costat noul stadion al Rapidului! ”Cu banii care s-au băgat aici, mai fac unul!”

Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce a aflat cât a costat noul stadion al Rapidului! ”Cu banii care s-au băgat aici, mai fac unul!”

Rapid

Comentarii

Noul stadion din Giuleşti este gata, iar cel mai probabil, în februarie va putea fi inaugurat.

Noua arenă din Giuleşti a costat 145 de milioane de lei, aproximativ 35 de milioane de euro şi are o capacitate de 14.050 de locuri. De asemenea, noul stadion dispune de 570 de încăperi, opt săli de antrenament, un minihotel, cu 14 camere duble, plus o pistă scurtă de atletism.

Totuşi, Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF şi unul dintre dezvoltatorii imobiliari puternici din Bucureşti, susţine că ar fi putut să ridice două stadione cu suma care s-a cheltuit pentru noul stadion al rapidiştilor. 

”Îmi place cum arată, l-am văzut, am fost acolo. Şi interiorul e o nebunie. Nu e mic deloc, e tocmai bun pentru Rapid, iar când vor mai mulţi spectatori, atunci se duc pe Arena Naţională. Toate stadionele noastre arată bine, dar nu au echipe, pe timpul meu nu erau stadioane, dar aveam echipe.

La Rapid, faptul că au făcut parcarea sub stadion, de peste 180 de locuri… E bine gândit stadionul. Dacă am puterea să fac şi eu un asemenea stadion? Pe banii mei? Pot să-l fac şi pe banii mei, nu e o problemă, dar pentru mine asta nu e o construcţie… Pe ăsta (n.red. – stadionul din Giuleşti) îl fac în doi ani şi nu aşa… cu banii care s-au băgat aici, mai fac unul!

Cât se câştigă? Erbaşu e una dintre cele mai bune firme din această ţară. Cred că nu a câştigat mult aici. A fost puţin, dar reclama a contat. A durat un pic, dar nu oricine putea face stadionul ăsta. Aici nu e spaţiu, nu e ca la Steaua, să ai câmp, să poţi lucra. Aici trebuia să nu încurci circulaţia, în partea cealaltă e calea ferată, e foarte greu. De asta spun că nu a câştigat bani, ci notorietate. E greu de construit aici”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport.

Afla mai multe despre: rapid-giuleşti-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare