Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Edi Iordănescu când tot stadionul i-a strigat demisia: ”Este trist. Cu toate că nu am înţeles...”

Reacţia lui Edi Iordănescu când tot stadionul i-a strigat demisia: ”Este trist. Cu toate că nu am înţeles...”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata României a pierdut din nou cu Muntenegru, de această dată pe Stadionul Giuleşti, scor 0-3, într-un meci din Liga Naţiunilor. În "dubla" cu Muntenegru, România a primit 5 goluri.

Reacţia lui Edi Iordănescu când tot stadionul i-a strigat demisia: ”Este trist. Cu toate că nu am înţeles...”

România a primit vizita selecţionatei Muntenegrului în cel de al patrulea meci din Nations League, într-o partidă care se anunţa ca fiind revanşa ”tricolorilor”.

După 0-2 în tur, elevii lui Edi Iordănescu voiau să îşi ia revanşa împotriva celor din Muntenegru, dar au fost umiliţi şi mai rău pe stadionul Giuleşti.

Într-una dintre cele mai negre seri din istoria echipei naţionale, România a pierdut cu 0-3 pe teren propriu, împotriva unei echipe mult mai slab cotate.

Un stadion întreg i-a strigat ”Demisia!” selecţionerului Edi Iordănescu. 

”Pe mine mă influenţează concluziile pe care le tragem din punct de vedere al analizei şi în ceea ce înseamnă prioritatea care rămâne viitorul echipei naţionale. Orice este bine pentru viitorul naţionalei ne vom asuma în frunte cu mine.

Eu cred în continuare în aceşti jucători şi nu ştiu cât de mult sunteţi de acord cu mine dar eu cred că echipa naţională are marjă de progres, potenţial. Sunt foarte mulţi jucători tineri care vin din spate. Aţi văzut zilele ăstea că am apelat la o parte importantă dintre ei, mai sunt şi alţii. Important este să se construiască aşa cum trebuie şi nu va fi uşor. Indiferent cine va conduce naţionala, nu va fi uşor pentru că factorul extern afectează şi eu înţeleg şi asta! Cu toate că nu am înţeles atunci cand s-a trecut peste o graniţă.

Este trist, la urma urmei nu aveţi un om care a fost ani de zile la naţionala şi s-a legat cu eşecuri. Aveţi un om care a venit acum câteva luni, incercat să pună anumite baze, probabil că cu puţin şansă am fi vorbit altfel de anumite rezultate”, a declarat Edi Iordănescu după meci. 

EXCLUSIV | Mihai Stoica a descoperit o naţională cu rezultate chiar şi mai slabe: "Am zis că mai rău nu putem ajunge, dar mi-au arătat ei că se poate"

Afla mai multe despre: edi iordanescunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare