Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florin Bratu după înfrângerea de la Mediaş: "Avem apetit ofensiv bun, dar trebuie să greşim mai puţin în apărare!"

Reacţia lui Florin Bratu după înfrângerea de la Mediaş: "Avem apetit ofensiv bun, dar trebuie să greşim mai puţin în apărare!"
Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Dinamo, şi este liderul Ligii I după trei etape, având şapte puncte. Din punct de vedere al atitudinii echipei sale, tehnicianul lui Dinamo, Florin Bratu n-a avut nimic de reproşat la finalul partidei elevilor săi, dar a semnalat că formaţia sa trebuie să greşească defensiv mai puţin.

"Fotbalul este dinamic, am făcut greşeli din nou, nepermise. E păcat pentru că pornim meciurile de la 1-0, reuşim să revenim, însă de data asta n-am mai putut face acelaşi lucru. Felicit Gaz Metan, o echipa bună, care sunt sigur că va pune probleme de aici încolo multor altor echipe. Sper să progresăm de aici încolo, pentru că avem un apetit ofensiv bun, dar trebuie să greşim mai puţin." a spus Bratu la microfonul Telekom Sport.

Dinamo a încasat şapte goluri în primele trei etape ale campionatului! Duminică la Mediaş, pentru Gaz Metan au marcat Olaru '7, Popescu '56 (autogol) şi Fortes '58, iar pentru Dinamo au înscris Salomao '32 şi Moldoveanu '47.


"Sunt lucruri pe care le lucrez săptămânal cu jucătorii, lucruri pe care încerc să le pun la punct şi sper ca pe viitor să simt că din punct de vedere defensiv vom fi mai lucizi, mai receptivi şi mai exacţi în duelurile unu la unu!" a completat antrenorul în vârstă de 38 de ani, care apoi a remarcat totuşi atitudinea echipei sale, una pozitivă în opinia sa: "Cred că echipa a avut atitudine, nu am ce să le reproşez la capitolul ăsta. Avem mulţi jucatori tineri, cu potenţial, care probabil vor creşte uşor uşor. Am încredere în acest lot şi o să vedeţi echipa din ce in ce mai bine în meciurile viitoare. Astăzi am trecut la 4-4-2, am riscat puţin pentru a forţa egalarea, dar din pacate în această seară nu am reusit mai mult"

Bratu este convins că formaţia sa va accede uşor în play-off-ul Ligii 1 în acest sezon competiţional: "Sper să nu mai facem atât de multe greşeli, pentru că am încredere că ne putem califica în play off fără probleme. Toate meciurile sunt dificile, urmează un meci cu Viitorul şi sper să avem o prestaţie care să ne dea speranţe pentru meciurile următoare" a mai adăugat antrenorul dinamovist, la finalul partidei de la Mediaş.
 

Afla mai multe despre: florin bratudinamo 

viewscnt
Articole similare