Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florin Pîrvu de la finalul meciului Petrolul - Universitatea Craiova: ”VAR-ul este pedeapsa vieţii mele”

Reacţia lui Florin Pîrvu de la finalul meciului Petrolul - Universitatea Craiova: ”VAR-ul este pedeapsa vieţii mele”

Petrolul

Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, forrnaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, într-un meci din etapa a 29-a din Superligă.

Reacţia lui Florin Pîrvu de la finalul meciului Petrolul - Universitatea Craiova: ”VAR-ul este pedeapsa vieţii mele”

În minutul 37, Jair Tavares a executat o lovitură liberă, trimiţând balonul în careul craiovenilor, iar Meijers a înscris, dar, după aproape şase minute de aşteptare, golul a fost anulat de arbitrul Horia Mladinovici după consultarea VAR, din cauza unui ofsaid. În minutul 45+3 a fost rândul craiovenilor să îmscrie, prin Andrei Ivan, iar golul a fost validat după consultarea VAR.

Craiova s-a impus cu 1-0, reuşind prima victorie în deplasare din acest an. Oltenii sunt pe locul 5, cu 51 de puncte, în timp ce Petrolul este pe locul 9, cu 33 de puncte.

Florin Pîrvu, antrenorul celor de la Petrolul, a reacţionat după înfrângerea cu Universitatea Craiova. 

”Aş vrea să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, după o săptămână de foc. Azi am arătat ca o echipă adevărată. Aş vrea să spun că cinci meciuri au fost cu VAR la noi. A fost la Grozav în meciul cu Farul, în meciul cu CFR la henţ, iar azi a fost ceva ce nu am înţeles.

VAR-ul este pedeapsa vieţii mele. Toate sunt împotriva noastră. Nu sunt un antrenor care să vorbească de arbitraj, dar este frustrant.

Nu comentez acum decizii, pentru că sunt arbitri care iau decizii. Băieţii s-au ridicat la un nivel mare. Am jucat cu o echipă foarte bună, care se bate an de an la campionat.

Noi ne-am ridicat la nivelul acestei echipei. După două meciuri cu CFR şi FCSB, nu am decât să-mi scot pălăria în faţa lor”, a spus Florin Pârvu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Echipele care au evoluat:

  • PETROLUL PLOIEŞTI: Vâlceanu – Doua, Papp, Meijers, Mathaus – Dumitriu (Budescu 64), Seto, Jair Tavares, Ţicu - Irobiso, Grozav (M. Bratu 80). ANTRENOR: Florin Pârvu
  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Badelj (Raul Silva 15), Ndong (Vlădoiu 46) - Işfan, Mateiu, Screciu, A. Ivan (Baiaram 61) – Markovic (Găman 80), Koljic (Rivaldinho 61). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare