Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Florin Talpan după ce Gigi Becali a declarat că s-a împăcat cu juristul CSA Steaua

Reacţia lui Florin Talpan după ce Gigi Becali a declarat că s-a împăcat cu juristul CSA Steaua

Superliga

Comentarii

Florin Talpan s-a declarat nemulţumit de afirmaţiile făcute de Gigi Becali, cel care a spus că s-a împăcat cu juristul CSA Steaua şi vorbeşte des cu el la telefon. Talpan susţine că patronul FCSB ”minte din nou”.

Juristul Stelei a fost în ultimii ani o sursă de dureri de cap pentru Gigi Becali. Florin Talpan a reuşit să recuperea în instanţa marca şi numele Steaua, iar în plină desfăşurare este dosarul în care cere despăgubiri de aproape 37 de milioane de euro. Luni dimineaţa, patronul FCSB a surprins cu declaraţia că s-a împăcat cu juristul CSA Steaua.

Însă Florin Talpan spune că nu s-a pus problema de aşa ceva şi-l acuză pe Gigi Becali că minte din nou:

”Acest domn, Gigi Becali, minte din nou. Nu e adevărat, nu a existat nicio pace, nicio împăcare. Habar n-am de ce a făcut aceste afirmaţii. După meciul Steaua – Academia, de acum câteva săptămâni, m-a sunat, e adevărat. I-am răspuns, pentru că aşa cred că e politicos. Am discutat cel mult două minute, mi-a spus că mă felicită. Nici nu am băgat în seamă. Nici vorbă să ne fi împăcat. Eu îi reamintesc acestui domn că m-a jignit în repetate rânduri fără motiv, doar pentru că a văzut că îmi fac meseria corect şi apăr interesele instituţiei la care sunt angajat şi pe care o reprezint cu mândrie, Armata. Atât”, a declarat Talpan pentru ProSport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgigi becalisteauaflorin talpan 

viewscnt
Articole similare