Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui George Ganea după ce a aflat că nu mai face parte din planurile celor de la FC Argeş: ”Din cauza şocului nu am mai ştiut ce să-i spun!”

Reacţia lui George Ganea după ce a aflat că nu mai face parte din planurile celor de la FC Argeş: ”Din cauza şocului nu am mai ştiut ce să-i spun!”

Superliga

Comentarii

George Ganea nu mai este jucătorul lui FC Argeş.

George Ganea a ieşit din planurile lui Andrei Prepeliţă, iar marţi a decis să plece de la echipa argeşeană. El era împrumutat de la Farul şi a explicat şocul prin care a trecut în momentul când a aflat vestea. 

”Din cauza şocului nu am mai ştiut ce să-i spun!”

”Sâmbătă am fost chemat de Prepeliţă şi mi-a transmis că nu se va mai baza pe mine, chiar dacă m-am antrenat bine şi am avut o pregătire bună în cantonament. Cred că din cauza şocului nu am mai ştiut ce să-i spun. Mi-a spus că este o posibilitate să merg la Mioveni şi au cam insistat, cam mult. Mai mult decât trebuia. 

Mi-a spus că, în primul rând, trebuie să vorbească cu Hagi. A făcut-o tata (n.r. - Ionel Ganea). După a spus că trebuie să ia o decizie privind viitorul meu, dacă o să ajung la a rezilia cu Argeşul. Şi uite că am făcut-o”, a declarat George Ganea, potrivit ProX. 

Mai mult decât atât, nu doar Ganea a fost suprins de această decizie, ci şi coechipierii săi de la FC Argeş. 

”Am primit multe mesaje, m-au sunat colegi, foşti colegi de la Piteşti şi m-au întrebat ce s-a întâmplat, au crezut că am făcut ceva, dar nu am făcut nimic. Şi pe mine m-a surprins, mai ales că era vorba să mă cumpere. 

Toată lumea îmi spunea că îşi doresc să mă cumpere. Şi tatălui meu i-au spus acelaşi lucru. Au vorbit cu Hagi să mai lase din preţ, a fost de acord şi au rămas doar discuţii”, a mai precizat atacantul.

George a început fotbalul în Italia, unde a jucat la grupele de copii şi juniori de la Entella şi de la AS Roma. În 2018 a fost cedat de AS Roma la CFR Cluj, unde a stat jumătate de an. Gică Hagi l-a adus la Constanţa la începutul lui 2019, George îmbrăcând tricoul marinarilor în 80 de partide.

Ganea Jr. are în palmares Cupa şi Supercupa României, trofee câştigate în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020 sub bagheta ”Regelui”.

Afla mai multe despre: superliga-george ganea-fc argeş 

viewscnt
Articole similare