Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gică Craioveanu după ce Reghecampf a fugit în Arabia Saudită: ”Nu îmi place... Mă surprinde ce a făcut”

Reacţia lui Gică Craioveanu după ce Reghecampf a fugit în Arabia Saudită: ”Nu îmi place... Mă surprinde ce a făcut”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a lăsat-o pe Universitatea Craiova şi pleacă în Arabia Saudită.

 

Un club din superliga şeicilor miliardari i-a plătit clauza de reziliere a contractului cu Craiova, iar Reghe a fost surprins pe aeroportul din Bucureşti.

Numit la Craiova pe 26 iulie, Reghe a lăsat-o pe Craiova după doar 7 meciuri. El a pus capăt celui de-al doilea mandat pe banca oltenilor şi va merge să antreneze din nou în Arabia Saudită, unde a mai antrenat două echipe: Al Hilal şi Al Ahli.

Gică Craioveanu a rămas uimit de decizia pe care a luat-o antrenorul şi a reacţionat imediat. 

”Mă surprinde, normal! Mă surprinde pentru că s-a pariat pe Reghe, s-a pariat pentru un proiect în care el era personajul principal. Şi uite, după foarte puţin timp pleacă. Va fi greu pentru că echipa începuse să se obişnuiască cu sistemul lui de joc, cu metodele lui de joc şi de antrenament.

Dacă va veni cineva, va trebui să vină cineva care să continue pe acest sistem de joc. Este foarte greu la o echipă să vină un antrenor cu un sistem nou, pentru ca vi nevoie de timp.

Ştim cu toţii că nu numai la Craiova, dar niciunde în fotbalul românesc nu există timp pentru a aştepta, să fie o criză de rezultate.De asta sunt surprins şi nu îmi place. Eu speram ca Reghe să rămână pentru că s-a pariat pe el şi s-a avut încredere în el.

Dar dacă e o ofertă bună pentru el, pentru familia lui, trebuie să înţelegem. Toţi suntem profesionişti”, a spus Gică Craioveanu, potrivit AS.ro.

Afla mai multe despre: reghecampfgică craioveanuarabia saudităuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare