Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gicu Grozav după ce a fost titularizat cu Norvegia şi a jucat foarte slab: ”Nu am insistat eu să port numărul 10, Mister dă numerele”

Reacţia lui Gicu Grozav după ce a fost titularizat cu Norvegia şi a jucat foarte slab: ”Nu am insistat eu să port numărul 10, Mister dă numerele”
Comentarii

Gicu Grozav, unul dintre cei mai contestaţi jucători de la echipa naţională, spune că toată echipa României merită felicitată pentru egalul din Norvegia, scor 2-2. Grozav a dezvăluit şi cum a ajuns să joace cu numărul 10.

Gicu Grozav a fost titularizat cu Norvegia, deşi vine de la o echipă care s-a bătut la retrogradare în Ungaia. Jucătorul de 28 de ani a jucat însă slab şi a fost schimbat în minutul 60, când în locul său a intrat Ianis Hagi. Grozav spune că n-a prins o seară prea bună:

”Am dat dovadă de spirit de echipă, am revenit de la 2-0 cu o echipă puternică, cu jucători masivi. A fost un meci de luptă. Ca de fiecare dată, mă simt foarte bine, e o onoare să port tricoul naţionalei şi sper să mă regăsesc în lot şi pe viitor. Eu nu am insistat pentru numărul 10, numerele le dă Mister. Mereu e o presiune când joci la naţională. Nu cred că dacă porţi numărul 10, 11 sau 13 nu e presiune. E mereu presiune la echipa naţională.

Ne bucurăm pentru Claudiu, dar toată lumea trebuie felicitată, pentru că ne-am luptat şi, la final, el a reuşit două goluri, dar toată echipa merită felicitată. Dacă intru în teren, eu încerc să muncesc cât mai mult. Câteodată îţi iese, câteodată nu e la fel de bine, dar e important că echipa a reuşit să revină de la 2-0 şi că am scos un punct aici”, a declarat Gicu Grozav.

Afla mai multe despre: gicu grozavromania 

viewscnt
Articole similare