Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali despre plecarea lui Edi Iordănescu la echipa naţională a României: "Îl dau pe Edi şi îl iau pe Rădoi? Ce mai e şi asta?"

Reacţia lui Gigi Becali despre plecarea lui Edi Iordănescu la echipa naţională a României: "Îl dau pe Edi şi îl iau pe Rădoi? Ce mai e şi asta?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a comentat ultimele informaţii apărute în privinţa unei schimbări la nivelul băncii tehnice.

Gigi Becali, despre rocada Iordănescu - Rădoi

Mirel Rădoi mai are de petrecut la echipa naţională mai puţin de o lună, după ce şi-a anunţat plecarea. Probabil că actualul selecţioner va alege o echipă de club, iar fosta câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei l-a pus pe listă. 

Au apărut informaţii despre o posibilă revenire a lui Mirel Rădoi la FCSB, în timp ce Edi Iordănescu ar urma să plece în locul său la echipa naţională. 

Gigi Becali a oferit o reacţie despre revenirea această variantă şi a infirmat mutarea: ”Îl dau pe Edi şi îl iau pe Rădoi? Ce mai e şi asta? Păi, oamenii ăştia sunt maşini ca să-i schimb cum vreau eu? Sunt linguri să las una pe masă şi să iau alta? Aceste minciuni nu mă mai ating. Am spus zilele trecute că nu-mi place jocul echipei, fiindcă lipseau nişte jucători de bază. Pac, imediat, s-a spus că e război la FCSB, că iarăşi mă bag peste antrenor.

Nu este domne' aşa, nu mă bag peste nimeni! Eu mă uit doar la televizor, la meciuri. Nu mă mai interesează de acum că antrenează ăla sau celălalt. Vreau să stau liniştit şi să nu mă mai sune nimeni când sunt în biserică, în zi de sărbătoare”, a spus Gigi Becali, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare