Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a fost întrebat de transferul lui Vlad Chiricheş: ”Cine v-a zis aşa ceva? Hai, mă, terminaţi”

Reacţia lui Gigi Becali, după ce a fost întrebat de transferul lui Vlad Chiricheş: ”Cine v-a zis aşa ceva? Hai, mă, terminaţi”

Fotbal

Comentarii

”Patronul” celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a refuzat să vorbească despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş (33 de ani) la formaţia sa.

Chiar dacă s-a vorbit intens, zilele trecute, de un posibil transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB, Gigi Becali face pasul în spate şi evită să mai abordeze subiectul.

Gigi Becali face ”scut” în jurul lui Vlad Chiricheş

Motivul este simplu: Vlad Chiricheş mai are contract încă doi ani cu Cremonese, formaţie care a retrogradat recent în Serie B, iar anumite discuţii, neoficiale, i-ar putea face rău fotbalistului.

Gigi Becali a afirmat că nu ştie nimic despre Vlad Chiricheş, însă a părut foarte bine pus la curent cu situaţia contractuală a fotbalistului - ştia câţi ani mai are de contract şi ce salariu lunar are.

Aşadar, refuzul de a comenta orice detaliu legat de Vlad Chiricheş pare mai degrabă o stratagemă a omului de afaceri, pentru a nu-i complica situaţia lui Chiricheş la Cremonese.

Cel mai probabil, după retrogradarea în Serie B, Vlad Chiricheş şi Cremonese vor cădea la un acord pentru rezilierea contractului, iar fundaşul va avea cale liberă spre FCSB.

Dar nu ştiu eu despre Chiricheş. Nu ştiu ce ziceţi voi. Nu ştiu despre ce vorbiţi voi. Omul, ăla, are un contract acolo. Îi facem un rău. Cum să vorbim despre el, dacă el are contract acolo?

Cine v-a zis aşa ceva? Îi facem rău la om, nu mai vorbiţi aiurea, mă. Mai are de luat bani acolo. Mai are contract pe doi ani.

Dacă e să rezilieze, mai are bani de luat pe încă luna iunie şi iulie. Sunt 300.000 de euro, aproape. Sau cât vine. Facem rău. Nu se poate aşa ceva. Nu avem noi treabă cu Chiricheş.

Hai, mă, ce să mai vorbim de Chiricheş. Terminaţi cu Chiricheş, nu mai vorbiţi despre el”, a declarat Gigi Becali, miercuri.

Afla mai multe despre: vlad chirichesgigi becalicremonese 

viewscnt
Articole similare