Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării i-a dat câştig de cauză Anamariei Prodan! ”Nu mă interesează ce decizie au luat ei!”

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării i-a dat câştig de cauză Anamariei Prodan! ”Nu mă interesează ce decizie au luat ei!”

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan a făcut plângere la CNCD, după ce Gigi Becali a jignit-o, iar acum patronul FCSB a fost amendat.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a găsit pe Gigi Becali vinovat şi l-a amendat. Impresara a postat pe reţelele de socializare documentul care arată că Gigi Becali este bun de plată, deoarece ar fi făcut afirmaţii considerate jignitoare şi discriminatorii la adresa femeilor.

Gigi Becali a reacţionat după ce pierdut ”lupta” cu Anamaria Prodan. Latifindiarul din Pipera nu a fost de acord cu decizia luată de CNCD.

”Nu mă interesează ce decizie au luat ei!”

”Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt nişte prostii”, a spus Becali, conform Fanatik.

Declaraţia din luna ianuarie a lui Gigi Becali, care ar fi făcut-o pe Anamaria Prodan să-l reclame pe patronul FCSB la CNCD:

”Nu o să mai vorbesc niciodată în viaţa mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă eşti femeie. 'Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri'. Nu discut cu ele. Aşa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. Eu stau de vorbă cu prinţii şi cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali-anamaria prodan-cncd 

viewscnt
Articole similare