Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Gigi Becali după ce Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Florin Talpan şi a spus că FCSB poate juca în Ghencea: ”Stadionul nu este al lui, ci al tuturor românilor!”

Reacţia lui Gigi Becali după ce Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Florin Talpan şi a spus că FCSB poate juca în Ghencea: ”Stadionul nu este al lui, ci al tuturor românilor!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce Marcel Ciolacu a fost de partea patronului FCSB privind accesul echipei pe care o patronează pe stadionul din Ghencea.

Liderul PSD a declarat că se implică în acest conflict, iar Gigi Becali are sparanţe că echipa lui se va putea întoarce pe Arena din Ghencea. Marcel Ciolacu a spus că cei din conducerea CSA şi Florin Talpan vor trebuie să accepte faptul că stadionul este construit din bani publici, iar acesta va trebui să fie închiriat cluburilor care doresc să joace acolo. 

Gigi Becali a recunoscut că este impresionat de gestul omului politic. Mai mult decât atât, el spune că nu are o relaţie de prietenie cu liderul PSD, ci doar una bazată pe respect reciproc. 

”Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relaţie de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relaţie de respect. Prin această poziţie, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbaţi adevăraţi.

Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toţi cei care vor să plătească şi să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi.

Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Vreau să îi transmit lui Marcel Ciolacu că tot circul ăsta este declanşat de acest Florin Talpan, iar dacă Marcel Ciolacu o să poată legal să pună stop acestui circ, atunci jos pălăria în faţa lui. Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc şi dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Ce a spus Marcel Ciolacu

”Stadionul Ghencea este al statului român. Construit din banii românilor. Prin urmare, nimeni – reţineţi, NIMENI, nu îşi poate aroga vreun drept de proprietate asupra sau să dispună după bunul plac cine îl foloseşte sau nu. Conform legii, acel stadion poate fi închiriat de oricine plăteşte şi respectă regulile. Adică inclusiv de FCSB!

Litigiile între diferitele părţi nu au nicio legătură cu dreptul de a folosi un stadion. Ca să fiu clar: dacă un primar are un proces cu un cetăţean, atunci acel cetăţean nu mai poate primi nicio autorizaţie de la primărie pentru că se judecă cu primarul?! Este total absurd! În plus, orice control al Curţii de Conturi ar arăta că într-o situaţie de genul acesta a fost prejudiciat bugetul prin refuzul de a încasa bani din folosirea stadionului.

Îmi doresc ca noul ministru al Apărării să clarifice toate aceste aspecte pentru că este total neproductiv ca un stadion în care s-au investit zeci de milioane de euro să fie folosit la capacitate minimă doar pentru a hrăni orgoliile unora şi altora”, a declarat Marcel Ciolacu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-ciolacu-talpan 

viewscnt
Articole similare