Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Hagi după tragerea la sorţi cu noroc pentru România. Cum vede "Regele" grupa din preliminariile pentru EURO 2024

Reacţia lui Hagi după tragerea la sorţi cu noroc pentru România. Cum vede "Regele" grupa din preliminariile pentru EURO 2024
Comentarii

România şi-a aflat duminică adversarele din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. Deşi pare o tragere la sorţi perfectă pentru naţionala României, Gheorghe Hagi trage un semnal de alarmă în privinţa evoluţiilor actuale ale tricolorilor.

"Dacă ţinem cont de momentul nostru, totul e greu pentru noi. Însă, dacă e să fim optimişti, există şanse" , a spus Gheorghe Hagi.

România şi-a aflat adversarele din preliminariile pentru EURO 2024

Echipa naţională a României va evolua în grupa I cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra, în preliminariile CE-2024, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Frankfurt.

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Finala va avea loc la 14 iulie 2024.

 

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare