Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Iulian Miu după ce Gigi Becali a anunţat că va trimite la FCSB 2 mai mulţi jucători de la prima echipă, la meciul cu Steaua

Reacţia lui Iulian Miu după ce Gigi Becali a anunţat că va trimite la FCSB 2 mai mulţi jucători de la prima echipă, la meciul cu Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Iulian Miu a fost întrebat despre declaraţiile lui Gigi Becali, care a spus că va trimite la echipa secundă mai mulţi jucători de la FCSB, la meciul cu Steaua, deoarece vrea să-i oprească să promoveze. Oficialul Stelei a avut o reacţie civilizată şi a preferat să vorbească despre planurile pe care le are Steaua.

În week-end, Steaua şi FCSB 2 se întâlnesc într-un meci foarte aşteptat, în prima etapă din acest an, în Liga 3. Cele două echipe se bat pentru primul loc şi pentru promovare, dar partida reprezintă o miză imensă pentru Gigi Becali. Patronul FCSB a anunţat că vrea să blocheze promovarea Stelei.

Reacţia lui Iulian Miu după declaraţiile lui Gigi Becali

Patronul FCSB a anunţat că mai mulţi jucători din prima echipă vor merge în week-end la FCSB 2, deoarece îşi doreşte să blocheze promovarea Stelei. Printre numele anunţate de Gigi Becali sunt Nedelcu, Oaidă, Lucian Filip, Octavian Popescu, Adrian Şut sau Simion.

În cadrul emisiunii Look Sport Live, Iulian Miu a fost rugat să comenteze ambiţiile anunţate de Gigi Becali. Oficiali Stelei a evitat să dea vrea replică şi a afirmat că este concentrat pe drumul pe care îl are clubul, care îşi propune să ajungă în Liga 1, dar şi să construiască o academie de top:

”(n.r. despre declaraţia lui Gigi Becali) Sincer, nu mă interesează ce se declară, noi suntem pregătiţi şi ne-am făcut temele aşa cum trebuie. Pe lângă prima echipă, unde situaţia este limpede şi clară, s-au făcut nişte transferuri, Daniel Opriţa a ştiut exact cum să gestioneze situaţia împreună cu George Ogăraru, împreună cu cei din club. S-au făcut cantonamentele, noi suntem pregătiţi să începem campionatul.

Lucrăm foarte intens şi la centrul de copii şi juniori, unde vrem să modernizăm şi să aducem baza de pregătire Steaua, din complexul Ghencea, vrem să aducem această bază de pregătire la standarde şi mai înalte. Adică să mai facem nişte terenuri pentru copii şi juniori, să facem nişte vestiare, să o clasificăm cât mai bine... Lucrăm foarte bine la acest dosar de clasificare a academiilor de fotbal din România. Ştiţi că anul trecut au fost nişte probleme şi am fost pe locul 61 din 69, acum vrem să o ducem în primele 30. După care să intrăm cu mai multe grupe la Elită, unde sunt cele mai bune echipe din România.

Uşor-uşor Steaua va ajunge în Liga a 2, să jucăm la Elită cu mai multe grupe şi, uşor-uşor, să ajungem şi în prima ligă.

Este un meci important, este primul meci. Normal că este mult mai important, pentru că joci cu contracandidata care vrea să te oprească să nu termini pe primul loc. Vom juca sâmbătă pentru primul loc. Eu sunt convins că vom termina pe primul loc. Cum să ne ia primul loc? Noi suntem pe primul loc şi vom termina pe primul loc. Aşa sunt eu crescut şi aşa voi rămâne, cu Steaua pe primul loc”, a declarat Iulian Miu la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: iulian miu 

viewscnt
Articole similare