Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jose Mourinho după ce Cristiano Ronaldo s-a transferat la Juventus. Declaraţii interesante făcute de managerul portughez

Reacţia lui Jose Mourinho după ce Cristiano Ronaldo s-a transferat la Juventus. Declaraţii interesante făcute de managerul portughez

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho spune că, prin transferul lui Cristiano Ronaldo, Juventus a creeat un mare serviciu fotbalului italian. Managerul lui Manchester United spune că Serie A a devenit din nou atractivă şi poate fi şi mai atractivă de atât.

Juventus a ales să investească nu mai puţin de 105 milioane de euro în transferul lui Cristiano Ronaldo, un jucător care în februarie va împlini 34 de ani. Însă Jose Mourinho spune că această mutare este un mare câştig atât pentru Juventus, cât şi pentru Serie A.

Managerul portughez spune că acum meciurile din Serie A vor fi urmărite de mai mulţi oameni. În acelaşi timp, valoarea unor echipe precum Inter, AC Milan şi AS Roma va creşte, dacă acestea nu se vor resemna şi vor încerca să ţină pasul cu Juventus.

”Campionatul Spaniei nu-i mai are pe cei mai buni doi jucători din lume. Acum, unul este în Spania şi celălalt este în Italia. Premier League este cel mai competitiv campionat din lume, cu jucători de top, dar acum sunt trei dimensiuni. Acum, toată lumea se va uita la Italia pentru Ronaldo, la Premier League - pentru că e cel mai tare campionat şi la Spania - pentru MEssi. În acest moment, Serie A a devenit unul dintre cele mai importante campionate din lume. În fotbal, totul se poate schimba, în cazul în care perspectiva unor echipe ca Inter, AC Milan sau AC Milan se va schimba.

Dacă ele nu acceptă pasiv că Juventus cu Ronaldo devine mai puternică, atunci aceste echipe vor câştiga din nou şi din nou. Din acest motiv, felicitări lui Juventus pentru această lovitură de piaţă, de publicitate, de merchandising. O lovitură din toate punctele de vedere”, a declarat Jose Mourinho, citat de corrieredellosport.it.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojose mourinhojuventus torino 

viewscnt
Articole similare