Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Klopp după ce Liverpool a picat de pe primul loc în Premier League: "Mulţi se vor nelinişti"

Reacţia lui Klopp după ce Liverpool a picat de pe primul loc în Premier League: "Mulţi se vor nelinişti"

Liverpool

Comentarii

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a făcut apel la calm după ce ''cormoranii'' au încheiat la egalitate partida din deplasare cu Manchester United ( 2-2) şi au cedat fotoliul de lider din Premier League, cu şase etape înainte de finalul sezonului.

"Ştiu că oamenii se vor nelinişti, dar noi trebuie să rămânem calmi. Ar fi trebuit să câştigăm acest meci, este clar. Ne-am pus singuri probleme", a spus Jurgen Klopp la finalul meciului, făcând referire la pasa greşită a lui Jarell Quansah, de care a profitat de Bruno Fernandes..

"Am controlat meciul, am deschis scorul şi am fi putut înscrie alte goluri. Ei nu au dat totul în prima repriză, dar noi am făcut o greşeală şi au exploatat-o imediat", a adăugat el.

Managerul german consideră că echipa sa s-a "precipitat" uneori, dar s-a declarat mulţumit că "a găsit calea să revină în meci".

"Nu sar de bucurie, dar merge. Am luat un punct", a adăugat Klopp.

În partida de pe stadionul Old Trafford, Liverpool a deschis scorul prin Luis Diaz (23), însă United a revenit şi a întors rezultatul în repriza secundă, prin golurile lui Bruno Fernandes (50) şi Kobbie Mainoo (67). "Cormoranii" au reuşit să egaleze în finalul reprizei secunde, în urma unui penalty transformat de Mohamed Salah (84).

Afla mai multe despre: kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare