Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Kyrgios după ce l-a eliminat de la US Open pe deţinătorul trofeului: "M-am distrat copios"

Reacţia lui Kyrgios după ce l-a eliminat de la US Open pe deţinătorul trofeului: "M-am distrat copios"

Tenis

Comentarii

Rusul Daniil Medvedev, deţinătorul titlului, a fost eliminat în optimile de finală de la US Open, fiind învins cu scorul de 7-6 (13/11), 3-6, 6-3, 6-2, de australianul Nick Kyrgios (locul 25 ATP), duminică, la New York.

"Primul set a fost cel mai important. Cred că dacă ar fi câştigat, ar fi fost o sarcină imposibilă pentru mine să revin şi să câştig. Am jucat cum trebuie. M-am simţit atât de eliberat în al treilea şi al patrulea set. M-am distrat copios, m-am bucurat de fiecare clipă.

Sunt cu adevărat mândru de asta. Dar este doar un meci din optimi. A fost, evident, o experienţă incredibilă să învingi numărul 1 mondial pe Arthur Ashe. Dar nu am sărbătorit prea mult, pentru că ştiu că dacă mai joc cu el de nouă ori, probabil că va fi câştigător de cele mai multe ori”, a declarat Kyrgios.

Tenismenul australian a mai spus că se bucură de această victorie pe care o dedică persoanelor apropiate care i-au fost alături în momentele dificile .

Australianul, care ajunge pentru prima dată în această fază la Grand Slam-ul de la New York, va evolua în sferturi împotriva unui alt rus, Karen Khachanov (31 ATP).

Afla mai multe despre: kyrgios 

viewscnt
Articole similare