Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Leo Messi după ce s-a spus că nu este fericit la PSG! ”Să câştigi Champions League este un lucru dificil!” Cum a răspuns criticilor

Reacţia lui Leo Messi după ce s-a spus că nu este fericit la PSG! ”Să câştigi Champions League este un lucru dificil!” Cum a răspuns criticilor

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi s-a transferat la PSG, dar starul argentinian pare că nu s-a acomodat încă cu fotbalul francez.

Barcelona l-a anunţat pe Messi vara trecută că nu mai poate continua la gruparea catalatană, astfel că Lionel Messi a ajuns în Franţa, la PSG. Toţi fanii fotbalului credeau că Lionel Messi va face un adevărat spectacol în Ligue 1, dar argentinianul nu a reuşit să se adapteze pănă în acest moment şi are unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimi ani. 

După ultimele prestaţii şterse ale Balonului de Aur, Messi a fost aspru criticat, iar presa internaţională a scris că Messi nu ar fi fericit la Paris. Acum, el a oferit un răspuns celor care l-au criticat şi a vorbit într-un interviu pentru site-ul oficial al lui PSG.

”PSG este un club care a crescut în ultimii 10-11 ani, există multă ambiţie şi dorinţă de dezvoltare, are şi puterea pentru a face acest lucru. În prezent este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu mai sunt multe lucruri ce lipsesc şi devine din ce în ce mai mare. Nu cred că poate să invidieze în vreun fel, în prezent, cluburile mari şi istorice. 

Este complicat să câştigi Champions League, pentru că este o competiţie în care joacă cei mai buni, fiecare detaliu sau orice greşeală te poate scoate din competiţie, să lupţi împotriva unor echipe importante. Cred că avem o echipă cu care ne putem lupta pentru a câştiga titlul. 

Suntem iluzionaţi şi dornici să obţinem acest lucru, dar trebuie să fim calmi, aşa cum am spus, să câştigi Champions League este un lucru dificil. Nu câştigă întotdeauna cea mai bună echipă şi trebuie să fim atenţi la detalii şi să formăm o echipă bună, în final, echipele puternice îşi ating obiectivele. Noi suntem pe acest drum, căutăm să facem echipa şi mai puternică”, a declarat Leo Messi, pentru site-ul oficial al lui Paris Saint-Germain. 

Messi a jucat în acest sezon 22 de partide pentru PSG, a marcat 7 goluri şi a oferit 9 pase decisive. 

Afla mai multe despre: messi-psg-franţa 

viewscnt
Articole similare