Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Luis Enrique după ce a oprit seria de 37 de meciuri fără înfrângere a Italiei: "Trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu"

Reacţia lui Luis Enrique după ce a oprit seria de 37 de meciuri fără înfrângere a Italiei: "Trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu"
Comentarii

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a subliniat "personalitatea" de care au dat dovadă jucătorii săi în partida câştigată în faţa campioanei Europei, Italia (2-1), miercuri seara, pe stadionul San Siro din Milano, în semifinalele Ligii Naţiunilor.

Italia, care venea după o serie de 37 de meciuri consecutive fără înfrângere, a fost învinsă în faţa propriilor suporteri, în condiţiile în care a evoluat mai mult de o repriză în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Leonardo Bonucci (42).

Ambele goluri ale ibericilor au fost marcate de Ferran Torres (42), în timp ce pentru gazde a punctat Lorenzo Pellegrini (83). La partidă au asistat circa 37.000 de spectatori.

"Este o victorie frumoasă. Italia trebuia să piardă mai devreme sau mai târziu. Toate seriile au un final, însă acest record este incredibil. Cheia a fost personalitatea şi îndrăzneala jucătorilor noştri, care au intrat foarte bine în meci încă de la început. Am rămas fideli principiilor noastre, însă cu doar un antrenament şi jumătate, jucătorilor le este foarte greu să identifice ideile de joc pe care ni le dorim, dar s-au descurcat foarte bine şi suntem fericiţi. Acum trebuie să ne odihnim şi să ne gândim la finală", a spus selecţionerul spaniol.

Spania va înfrunta pe 10 octombrie, în finala Ligii Naţiunilor, câştigătoarea partidei dintre Franţa, campioana mondială en titre, şi Belgia, programată joi seara la Torino.

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare