Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Luis Enrique după tragerea la sorţi: "O grupă complicată!" De ce îşi pune jucătorii în gardă

Reacţia lui Luis Enrique după tragerea la sorţi: "O grupă complicată!" De ce îşi pune jucătorii în gardă
Comentarii

România se va lupta cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta pentru calificarea la Euro 2020, în Grupa F a preliminariilor.

Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, consideră că grupa e una "complicată" însă pare mai degraba îngrijorat de drumurile lungi pe care naţionala iberică va fi nevoită să le parcurgă. Enrique îşi avertizează jucătorii să nu se bazeze doar pe calculele hârtiei şi să-şi demonstreze statutul de favoriţi pe teren.

"O grupă coplicată. La prima vedere mulţi ar putea crede că suntem favoriţi, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Vom avea călătorii lungi în Suedia, Norvegia şi Insulele Feroe, dar asta se întâmplă mereu în preliminarii.

Nu e nicio presiune faptul că Bilbao va organiza meciuri de la Euro, este ceva minunat. E o caracteristică a acestui European şi sperăm să profităm de acest lucru [...]

Am vorbit cu Cosmin Contra chiar ieri, ştiu tot istoricul lui din Spania. Acum nu se mai pune problema unui meci amical, trebuie să ne concentrăm pe meciurile din preliminarii", a declarat Luis Enrique după tragerea la sorţi.

 

Afla mai multe despre: luis enriquespaniatragere la sorti 

viewscnt
Articole similare