Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Măldărăşanu după eşecul cu CFR Cluj + Mesaj pentru Letica: ”A fost neinspirat”

Reacţia lui Marius Măldărăşanu după eşecul cu CFR Cluj + Mesaj pentru Letica: ”A fost neinspirat”

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins miercuri, în deplasare, formaţia FC Hermannstadt, scor 3-2, într-un meci restanţă al etapei a 6-a din Superligă.

 Reacţia lui Marius Măldărăşanu după eşecul cu CFR Cluj + Mesaj pentru Letica: ”A fost neinspirat”

CFR a început tare la Mediaş, iar Janga a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Era minutul 10 şi clujenii deschideau scorul. După un sfert de oră, în minutul 26, tot Janga a marcat şi tot cu capul, profitând de o ieşire a portarului Letica până la marginea careului de 16 metri. În minutul 29 o semnalizare a unui ofsaid a anulat golul lui Janga, împiedicându-l pe acesta să-şi treacă în cont un hat-trick. Sibienii au revenit în joc, înscriind în minutul 35 prin Daniel Paraschiv, iar în minutul 56 a venit egalarea – la golul lui Oroian.

CFR a revenit în avantaj pe tabelă în minutul 73, când Janga a deviat pentru Malele şi acesta a înscris în poarta lui Letica.

S-a încheiat Hermannstadt – CFR Cluj 2-3, iar clujenii sunt pe doi în clasament, cu 37 de puncte din 17 meciuri.

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei Hermannstadt, a vorbit despre înfrângerea de azi. 

„Asta le-am spus băieţilor la pauză că nu a venit Crăciunul şi atunci când greşeşti în faţa CFR-ului, eşti taxat. Au jucători valoroşi. Au una şi o dau în poartă, pe româneşte.

Ca joc, nu e uşor să revii în faţa campioanei. Au fost momente bune în care am încercat să-i defsacem. Oroian a dat un gol frumos, dar nu am fost pragmatici pe finalul de joc.

Şi, încă odată, greşelile. A apărut acea greşeală şi la golul trei. Dar trebuie să mergem înainte, să fim pozitivi şi să luăm partea bună a lucrurilor. Sunt nişte greşeli foarte grave. Şi o echipă mică te taxează, dar CFR-ul?

(n.r. despre Letica) L-am încurajat, este un lider, îmi place foarte mult de el, se implică mult în vestiar. A fost neinspirat, chiar ne bazăm pe talia lui să ne ajute la fazele fixe. A fost neinspirat la acel gol, mergem înainte. A fost astfel de greşeli, dar să dai gol de la 17 metri cu capul, rar se întâmplă. 

Lumea se obişnuieşte cu rezultate, nu îţi mai acceptă anumite rezultate negative. Ce aş putea transmite suporterilor e să continue să susţină echipa. 

(n.r. despre Daniel Paraschiv) Eu cred că va rămâne. A mai fost o discuţie vizavi de el până în 5 septembrie şi chiar am discutat de el. Eram convins că citeşte presa şi la un moment dat nu voiam să vorbesc cu el pe tema asta, dar nu voiam să fie cu capul în nori. Evoluţiile lor pot face să apară oferte, dar cred că va rămâne până la vară. Eu mi-l doresc. Toată munca lui a fost încoronată cu selecţia la echipa naţională. A fost bine şi în această seară.

Am suferit mult din punctul de vedere al suporterilor. Au venit puţini. Aşteptăm şi noi o atmosferă şi să jucăm şi noi în sfârşit acasă. Dar, nu vreau să fim musafiri acasă. Vreau să ne şi antrenăm acolo. Dacă nu o vom face, va fi o problemă. Abia aşteptăm să ne întoarcem acolo”, a spus Marius Măldărăşanu, după meci.

Echipele care au evoluat:

  • HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ (Medina 83) - Baba Alhassan (Năstăsie 83), Sota Mino, Biceanu (Babic 89) – Balaure (I. Petrescu 77), Paraschiv, Oroian (D. Iancu 77). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Braun (Camora 66) - Cvek, Boateng, Roger (Bordeianu 90) - C. Deac (Malele 67), Janga (Yeboah 89), Birligea (Petrila 66). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: marius maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare