Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Messi după ce Scaloni şi-a prelungit contractul cu naţionala Argentinei: "E cel mai bun lucru"

Reacţia lui Messi după ce Scaloni şi-a prelungit contractul cu naţionala Argentinei: "E cel mai bun lucru"

Lionel Messi

Comentarii

Imediat după ce a cucerit premiul "The Best", atribuit de FIFA celui mai bun fotbalist al anului trecut, Messi a salutat prelungirea contractului lui Lionel Scaloni ca selecţioner al Argentinei până la Mondialul din 2026, care avea loc în SUA, Mexic şi Canada.

"Faptul că Scaloni va continua este un lucru foarte bun pentru acest grup, un grup tânăr, care are multe de învăţat la echipa naţională, iar cel mai bun lucru este că o face cu cineva ca el", a declarat căpitanul naţionalei Argentinei.

Messi a indicat că premiul de cel mai bun jucător al anului, atribuit de FIFA, alături de cel al lui Scaloni, rezervat celui mai bun antrenor, şi al lui Emiliano Martinez, pentru cel mai bun portar, împreună cu cel acordat fanilor argentinieni, este un lucru logic în condiţiile succesului obţinut de echipa ţării sale în Qatar.

"Este o recunoaştere pentru selecţionată, pentru oameni, să-l văd pe Tula cântând melodia acolo sus a fost emoţionant. Aceasta a fost o Cupă Mondială şi Argentina are recunoaşterea pe care o merită, pentru că a fost campioană mondială", a spus Messi, referindu-se la celebrul suporter veteran care a primit trofeul în numele fanilor argentinieni.

 

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare