Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Răzvan Udrea a marcat golul anului în fotbalul românesc: "După 50 de ani!"

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Răzvan Udrea a marcat golul anului în fotbalul românesc: "După 50 de ani!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani) a reacţionat după eurgolul marcat de portarul Răzvan Udrea, goalkeeperul de la FCSB 2, din poartă în poartă, în meciul cu FC Voluntari 2.

Managerul general de la FCSB l-a lăudat pe puştiul din poarta echipei a doua a FCSB, care a apărat pentru FCSB şi în preliminariile Europa League.

"Din 1970 merg des la meciuri şi abia astăzi - după 50 ani - am văzut live PE STADION un gol marcat de un goalkeeper “din poartă-n poartă”. Felicitări, @udrica12", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook, alături de un clip video cu reuşita lui Răzvan Udrea, care a făcut repede înconjurul internetului.

VIDEO | Răzvan Udrea, gol fenomenal din poartă-n poartă la meciul FC Voluntari 2 - FCSB 2!

Răzvan Udrea, portarul celor de la FCSB, a reuşit un gol senzaţional pentru formaţia a doua a grupării "roş-albastre". Fabulosul gol a venit în partida dintre FCSB II şi FC Voluntari. Udrea, portar cu apariţii şi la prima echipă, a degajat balonul din marginea propriului careu de 16 metri şi mingea s-a oprit abia în poarta adversă. FCSB 2 s-a impus cu 4-1 şi s-a apropiat la doar patru puncte de CSA Steaua, în clasamentul din Liga 3.

Afla mai multe despre: mihai stoicareactierazvan udreagolvideo 

viewscnt
Articole similare