You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica în privinţa posibilului transfer al lui Dennis Man la AC Milan: "Castillejo şi Saelemaekers sunt mult sub el"

Reacţia lui Mihai Stoica în privinţa posibilului transfer al lui Dennis Man la AC Milan: "Castillejo şi Saelemaekers sunt mult sub el"
Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre posibilul transfer al lui Dennis Man la AC Milan. Fostul jucător al FCSB-ului este dorit de oficialii clubului din Serie A.

"Cred că poate juca la Milan. Pe poziţia lui, este un Samu Castillejo, care este mult sub Dennis Man, la fel şi Saelemaekers. Uitaţi-vă ce jucători au plecat de la Milan şi ce jucători au rămas. Mi-aş dori foarte mult ca Dennis Man să ajungă acolo, dar în special să rămână să joace în Serie A, nu ştiu dacă neapărat la AC Milan" , a spus Mihai Stoica la conferinţa de presă.

Potrivit milanlive.it, Dennis Man este urmărit de oficialii lui AC Milan. Fotbalistul român poate reveni în Serie A doar dacă Milan ar vinde un alt jucător care evoluează în bandă. Primul fotbalist care ar fi pe lista de plecări este Jens-Petter Hauge, un tânăr norvegian foarte apreciat de rossoneri, însă nevoia de bani a clubului i-ar putea determina pe italieni să îl vândă pe tânărul atacant.

De asemenea, vânzarea lui Samu Castillejo, un alt jucător de bandă, care a fost folosit puţin de Pioli, ar putea deschide uşile pentru Man. 

  • Man a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol în 697 de minute jucate în 14 meciuri de Serie A

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare