You are here:

Reacţia lui Mircea Lucescu în momentul în care a fost întrebat dacă a fost ofertat de Beşiktaş. Ce propunere i-ar fi făcut turcii

Reacţia lui Mircea Lucescu în momentul în care a fost întrebat dacă a fost ofertat de Beşiktaş. Ce propunere i-ar fi făcut turcii

Stranieri

Comentarii

Presa din Turcia susţine că Mircea Lucescu este dorit de Beşiktaş pentru postul de manager sportiv. Întrebat despre această propunere, Lucescu n-a infirmat, dar a transmis că nu vrea să comenteze subiectul.

Beşiktaş are un sezon dezastruos şi în prezent ocupă locul 7 în campionatul Turciei, la 11 puncte distanţă de liderul Sivasspor. Conducerea clubului n-a mai avut răbdare cu Abdullah Avci şi l-a înlocuit cu Sergen Yalcin, cel care până acum le-a mai pregătit pe Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Konyaspor, Eskişehirspor, Alanyaspor şi pe Yeni Malatyaspor. În vârstă de 47 de ani, Yalcin este unul dintre idolii lui Beşiktaş, club pentru care a jucat 10 ani.

Însă oficialii lui Beşiktaş nu vor să se oprească aici. Presa din Turcia a mai scris că reprezentanţii clubului din Istanbul au venit la Bucureşti pentru a-i face o propunere lui Mircea Lucescu. Turcii vor să-i ofere postul de director sportiv, mai ales că, din postura de selecţioner al Turciei, a întocmit o listă cu 150 de tineri de mare perspectivă. Cei de la Beşiktaş vor să profite astfel de informaţiile adunate de Mircea Lucescu.

Întrebat despre oferta de la Beşiktaş, Mircea Lucescu s-a ferit să comenteze: ”(Besiktaş vă doreşte?) Nu vreau să discut lucrul acesta”.

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Beşiktaş din iulie 2002 până în mai 2004, când a reuşit să câştige şi titlul. În prezent, antrenorul în vârstă de 74 de ani este liber de contract, după ce s-a despărţit de naţionala Turciei, în februarie 2019.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare