Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mirko Pigliacelli după ce a apărat un penalty în partida cu Gaz Metan. ”Eu fac ce zice antrenorul!”

Reacţia lui Mirko Pigliacelli după ce a apărat un penalty în partida cu Gaz Metan. ”Eu fac ce zice antrenorul!”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Baiaram, în minutul 55. În minutul 69, un gol al oaspeţilor a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 79, Pigliacelli a apărat un penalti executat de Chamed. Lovitura a fost acordată pentru un fault în careu. De la oaspeţi, Izata a fost eliminat în minutul 88, pentru un fault dur la Mateiu.  

După meci, portarul italian a declarat că el face doar ce spune antrenorul şi că este important ca la echipă să fie linişte.

”Da, a fost un meci greu. Noi trebuie neaparat să câştigăm, să luăm aceste puncte. Am muncit mult, am suferit mult pentru că săptămâna după înfrângerea de la Arad nu a fost bună pentru noi, dar am muncit în continuare şi a ieşit rezultatul.

Fac ce zice mister şi mă antrenez foarte bine. El vede, el decide. Prea multe sunt făcute din presa, nu din ce spune mister sau din ce spune clubul. E foarte bine când se vorbeşte de mister. Când sunt meciuri grele, când trebuie atrasă atenţia, poate pierdem un meci, vina lui Mirko. Pentru mine nu e nicio problema, important e să lăsăm echipa liniştită. Ştiu rivalitatea cu Rapid, am auzit. Va fi un meci important, foarte frumos, cu fani, tot ce trebuie la fotbal”, a spus după meci Mirko Pigliacelli.

Afla mai multe despre: craiova-liga 1- mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare