Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui MM Stoica după ce Cristi Săpunaru l-a atacat pe oficialul FCSB-ului: ”Nu uitasem!”

Reacţia lui MM Stoica după ce Cristi Săpunaru l-a atacat pe oficialul FCSB-ului: ”Nu uitasem!”

Superliga

Comentarii

MM Stoica a răspuns după ce Cristi Săpunaru l-a atacat pe oficialul de la FCSB.

Cristi Săpunaru a avut o reacţie dură la adresa lui Mihai Stoica, după ce managerul general al FCSB a condamnat incidentele de la finalul meciului FC U Craiova - Rapid 1-0.

Cristi Săpunaru a fost din nou implicat într-un scandal. De această dată, i-a înjurat pe jandarmi şi s-a luat la bătaie cu un lider de galerie de la FC U Craiova care a coborât în zona vestiarelor.

Mihai Stoica a condamnat în termeni duri comportamentul lui Cristi Săpunaru şi spune că se impun sancţiuni foarte dure. Replica lui Cristi Săpunaru a fost şi ea dură. Căpitanul Rapidului a ironizat rolul lui Mihai Stoica la FCSB şi i-a readus aminte acestuia că el a lovit un suporter al clubului, în celebrul incident din 2010.

Duminică, MM Stoica a reacţionat pe reţelele sociale. El spune că nu a uitat incidentul când a lovit un suporter. 

”Nu-mi explic de ce, dar am avut mereu o pornire lăuntrică să răspund când sunt întrebat, mi s-a părut că de aia sunt cuvintele. Ca să nu taci când te întreabă la TV.

În altă ordine de idei, mi s-a reamintit că am lovit un spectator. Nu uitasem. Aşa cum n-am uitat că am fost suspendat 1 an pentru asta”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Ce a spus Cristi Săpunaru:

”Cei care vin la televizor şi spun că sunt nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat (n.r. referire la Mihai Stoica), care... Nu vorbesc cu valeţii, nu le răspund valeţilor, că să-şi vadă de treaba lor...

Filmarea de la televizor e o minciune totală. Eu nu l-am lovit, voiam doar să-l prind de gât, n-am dat în el. Dacă venim pe tunel, să avem ecuson. Presa are ecuson, oficialii au ecuson. E normal? N-am dat în nimeni.

Dai cu apă în jucători, cu ţigări în jucători? Sunt chestii de siguranţă. Noi suntem nebuni? Ce să fac? Să dea cu apă în noi, să ne scuipe? Noi nu trebuie să facem nimic, nu?

Siguranţa noastră nu contează, contează doar cât de bine dăm noi bine la televizor, cum creştem copii. N-am dat în omul ăla! Să vină să recunoască.

(n.r. - despre declaraţia lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar sedat poate fi oprit fundaşul) Valetul de la palat, nu? Nu discut cu valeţii. Dacă vrea un jucător de la FCSB să discute, discut cu un jucător, dar nu cu valeţii. Niciodată nu mi-am bătut un suporter şi nici nu o să bat. Mai bine las eu capul jos”, a spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: superliga-mm stoica-săpunaru 

viewscnt
Articole similare