Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui MM Stoica după ce Dawa a fost insultat grav de un fost jucător al Rapidului

Reacţia lui MM Stoica după ce Dawa a fost insultat grav de un fost jucător al Rapiduluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa (27 de ani) a fost ţinta unor mesaje îngrozitoare la scurt timp după meciul pe care FCSB l-a terminat la egalitate, scor 2-2, la Sibiu, cu Hermannstadt.

Fundaşul celor de la FCSB a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, iar acest lucru a atras furia internauţilor.

Joyskim Dawa, înjurat ca la uşa cortului de un jucător din Liga 3

La scurt timp după meci, Joyskim Dawa a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care era insultat ca la uşa cortului de către Robert Stănici, fotbalist în Liga 3, la CSM Cetatea Turnu Măgurele, fost jucător la Rapid Bucureşti.

Eşti retardat? Două goluri? Slab nenorocit, eşti cel mai slab fundaş din Liga 1. Rahat prost, fucking n***a.

Să mă s*** negrule. Mânca-mi-ai p*** de negru”, i-a scris Stănici lui Dawa.

Robert Stănici a încercat să dreagă busuiocul. Ba că i-a fost spart contul de Instagram, ba că a fost doar o glumă pusă la cale de către colegi.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că Joyskim Dawa a procedat foarte bine în momentul în care a decis să facă publice jignirile primite, deoarece Stănici merită să suporte consecinţele.

Foarte bine a făcut Dawa că a publicat acele mesaje. Prea cred unii că pot să scrie orice şi să facă bullying fără să li se întâmple nimic”, a fost mesajul trimis de Mihai Stoica pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: dawastanici 

viewscnt
Articole similare