You are here:

Reacţia lui MM Stoica, după ce părerea sa despre Daniel Bîrligea a fost dezvăluită de Gigi Becali: "Îmi respect meseria"

Reacţia lui MM Stoica, după ce părerea sa despre Daniel Bîrligea a fost dezvăluită de Gigi Becali: "Îmi respect meseria"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a venit cu detalii din culise despre implicarea lui Mihai Stoica în realizarea venirii lui Daniel Bîrligea la FCSB.

"Depinde ce nume se pronunţă, nu-mi cere nume care au şi ajuns. Eu respect meseria mea, nu am cum să nu scot, să subliniez unde văd defecte, dar e o chestie clară. Nimeni nu poate şti dacă un jucător care a dat randament bun la un club va da la fel şi alt club.

Nu pot să vorbesc despre Louis Munteanu, despre jucătorii care aparţin de alte cluburi. Dacă aş dezvolta subiectul, nu aş fi corect. E de alt profil. Cu ochii închişi l-aş fi ales pe Bîrligea.

Eu am spus că m-am opus la Louis Munteanu. A fost vorba despre un jucător român care nu a vrut să vină la echipă, e o mare greşeală să-l forţezi. Îmi place mult Bîrligea. Îmi plac jucătorii cu care poţi face pressing" , a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

În ziua în care FCSB l-a luat pe Daniel Bîrligea, Gigi Becali a vorbit şi despre colaborarea pe care o are cu Mihai Stoica în privinţa jucătorilor pe care vrea să-i transfere.

"M-am consultat cu MM. El mereu spune <<Du-te, domnule, cu el>>. La el niciunul nu e bun.

Dacă MM îţi va spune că un fotbalist e bun... Îl întreb de Louis Munteanu şi zice <<Nu se compară, (n.r. - Daniel Bîrligea) e cu trei clase peste Louis Munteanu>>. Eu oricum ştiam, dar voiam ca MM să-mi spună.

<<Dacă tu zici că ăsta e mai bun decât Louis Munteanu şi-l lauzi tu, înseamnă că ăsta e Ronaldo, băi, Mihai. Gata, îl iau orice ar fi>>.

A zis <<Băi, Gigi, e de clasă>>. Păi, când ţi-l laudă MM pe unul, atunci tu să fii sigur că ăla e fotbalist, că el nu-l laudă pe oricine", a declarat Gigi Becali, în ziua în care Daniel Bîrligea s-a transferat oficial la FCSB. 

Adus de CFR Cluj, în ianuarie 2022, din Italia, de la Teramo, Daniel Bîrligea s-a impus rapid în lotul ardelenilor, iar acum era om de bază în ofensiva lui Dan Petrescu. Fotbalistul crescut la juniorii lui Palermo a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 11 meciuri jucate în toate competiţiile în actualul sezon pentru CFR Cluj.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a bifat două selecţii pentru naţionala României şi are un titlu de campion cucerit alături de CFR Cluj în Superliga, în 2022.

  • 1,6 milioane de euro valorează Daniel Bîrligea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare