Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mourinho la împlinirea a 22 de ani de antrenorat: "S-a schimbat doar culoarea părului". Cât vrea să mai stea pe bancă portughezul

Reacţia lui Mourinho la împlinirea a 22 de ani de antrenorat: "S-a schimbat doar culoarea părului". Cât vrea să mai stea pe bancă portughezul
Comentarii

La jumătatea acestei săptămâni, Jose Mourinho a împlinit 22 de ani de când şi-a început cariera de antrenor principal.

"Cei 22 de ani au trecut repede, dar vreau să continui. Mă simt bine, mă simt puternic, motivat, îmi place să câştig, urăsc să pierd, nimic nu s-a schimbat. Culoarea părului, da, chiar şi ridurile au început să apară, dar sunt pregătit să continui. Nu încă 22 de ani, fiindcă nu e timp, ci încă vreo câţiva ani", a afirmat Mourinho, care a câştigat în sezonul trecut trofeul Conference League cu AS Roma.

Întrebat despre eliminarea sa din meciul din weekend cu Atalanta, Mourinho a răspuns: "Acum, când sărbătoresc 22 de ani ca antrenor, eliminarea nu este ceva nou pentru mine, poate reflectă felul meu de a fi. Nu vreau ca asta să se schimbe.

Sezonul trecut, noi am reuşit ceea ce nimeni nu se aştepta, anul acesta vom încerca să obţinem mai mult. Nu avem acelaşi potenţial economic ca rivalii noştri, am făcut transferuri de 7 milioane de euro, însă avem calitate, pasiune, mulţi oameni cărora le place să lucreze împreună, ceea ce este un lucru important, iar apoi vom vedea la sfârşitul stagiunii".

 

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare