Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mutu după ce Reghecampf a lipsit de la meciul său de retragere: ”Îmi pare rău pentru Laur, cu siguranţă îşi va găsi o altă echipă”

Reacţia lui Mutu după ce Reghecampf a lipsit de la meciul său de retragere: ”Îmi pare rău pentru Laur, cu siguranţă îşi va găsi o altă echipă”

Fotbal

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf trebuia să participe la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, dar lucrul acesta nu a fost posibil, deoarece trebuia să îşi rezolve problemele la Universitatea Craiova.

Vestea zilei a venit de la Univesitatea Craiova. Clubul din Bănie a anunţat că Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei, iar din această cauză nu a putut participa la evenimentul de pe Cluj Arena. 

Adrian Mutu nu s-a supărat pe fostul antrenor al oltenilor şi speră ca ”Reghe” să îşi găsească cât mai curând altă echipă. Fostul tehnician din Bănie a dezvăluit că relaţia lui este bună în continuare cu Mihai Rotaru. 

”Am vorbit aseară cu el, mi-a zis că sunt unele probleme la club. E situaţia care e, normal că trebuie să şi-o rezolve. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru Laur, cu siguranţă îşi va găsi o altă echipă”, a spus Adrian Mutu, după meciul său de retragere. 

Meciul de retragere al lui Adi Mutu, între echipele României şi All Stars, s-a încheiat la egalitate, 3-3. Deşi s-a retras efectiv din activitate în urmă cu şase ani, Adi Mutu şi-a disputat meciul de retragere de abia acum, în faţa a 20.000 de spectatori.

Fanii s-au strâns în număr mare pe Cluj Arena pentru a urmări spectacolul făcut de nume mari din lumea fotbalului, precum Gică Hagi, Claude Makelele sau Jimmy Floyd Hasselbaink. Partida s-a încheiat în final la egalitate, scor 3-3: Adi Mutu a marcat un gol şi Ionel Ganea a reuşit o dublă pentru România, în timp ce Hasselbaink a marcat la rândul său o dublă, iar Gilardino a punctat o dată pentru All Stars.

Afla mai multe despre: fotbal-mutu-reghecampf 

viewscnt
Articole similare