Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Neluţu Varga, după ce s-a anunţat pedeapsa lui Florinel Coman: ”Ei încurajează prosteala! Prea pe faţă”

Reacţia lui Neluţu Varga, după ce s-a anunţat pedeapsa lui Florinel Coman: ”Ei încurajează prosteala! Prea pe faţă”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, s-a declarat dezamăgit de pedeapsa pe care a primit-o Florinel Coman, din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul Galaţi.

S-a speculat foarte mult în jurul situaţiei lui Florinel Coman, cel care ar fi făcut tot posibilul să primească şi al doilea galben, implicit cartonaşul roşu, pentru a fi suspendat în meciul din Cupa României, şi să nu rateze derby-ul cu CFR Cluj.

  • Regulamentul spune că, dacă un jucător este ”depistat” că a luat intenţionat un cartonaş roşu, ar putea să fie suspendat chiar mai multe etape. 

Neluţu Varga a reacţionat după pedeapsa lui Florinel Coman

Miercuri, Comisia de Disciplină a FRF, a anunţat că nu e nevoie de o sancţiune mai dură de o etapă în cazul lui Florinel Coman, ceea ce a produs multă controversă în jurul deciziei.

”Boss-ul” celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, consideră incorectă decizia anunţată de CD, deoarece încurajează foarte mult ”prosteala”, adică tertipurile care nu au nicio legătură cu moralitatea sportivă.

N-am ce să spun, înseamnă că nu sunt serioşi la Ligă, mă deranjează dacă nu se dă totul la corectitudine, înseamnă că ei încurajează prosteala.

Şi atunci normal că alţi oameni vor face aceeaşi treabă şi nu se va mai ţine cont de fair-play în campionat. Cam pe faţă a fost”, a declarat Neluţu Varga, conform as.ro.

Iată deciziile luate de Comisia de Disciplină:

SC Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul SC Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 15.000 lei.

FC FCSB vs. ACS SC Oţelul Galaţi - Eliminare Coman Florinel Teodor (FC FCSB) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei”, a fost anunţul Comisiei de Disciplină.

Afla mai multe despre: florinel comannelutu varga 

viewscnt
Articole similare