You are here:

Reacţia lui Neymar după revenirea în fotbal. Starul brazilian a vorbit direct pe gazon la mai bine de un an de la ultimul meci jucat

Reacţia lui Neymar după revenirea în fotbal. Starul brazilian a vorbit direct pe gazon la mai bine de un an de la ultimul meci jucat

Neymar

Comentarii

Neymar a revenit pe teren, luni, la Al-Hilal, după mai bine de un an de absenţă din cauza unei accidentări grave la genunchiul stâng. Vizibil epuizat după meci, brazilianul a fost încântat să revină în acţiune.

„Mă simt bine, dar este atât de greu. Am încă o echipă bună, sunt atât de fericit. M-am întors!”, a declarat Neymar.

Atacantul brazilian Neymar a evoluat luni în Liga Campionilor Asiei, pentru Al-Hilal, consemnând revenirea pe teren după un de absenţă.

În Liga Campionilor Asiei, Al-Hilal a înfruntat în deplasare pe Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite, şi a condus în permanenţă, intrând cu 3-1 la pauză, iar în minutul 75 Salem Al-Dawsari a făcut 5-3 pentru saudiţi. Imediat după gol, antrenorul lui Al-Hilal, Jorge Jesus, a decis să îl introducă în teren şi pe Neymar.

Brazilianul nu mai evoluase într-un meci oficial de mai bine de un an, dar a intrat în joc în minutul 77, înlocuindu-l pe Nasser Al-Dawsari. Neymar a rămas pe teren până la final jucând, cu tot cu prelungiri, aproape o jumătate de oră. El a avut o ocazie de gol, însă portarul advers i-a respins şutul.

Accidentarea suferită la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng pare lăsată în urmă. După 369 de zile de absenţă – s-a accidentat la 18 octombrie 2023 – brazilianul în vârstă de 32 de ani va încerca să revină la cel mai înalt nivel şi poate chiar să forţeze convocarea la echipa naţională.

 

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare