Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Nicolae Constantin după ce Petrolul a remizat cu Steaua: ”Am văzut că Opriţa a strigat câteva vorbe, sunt nervi, tensiune mare!”

Reacţia lui Nicolae Constantin după ce Petrolul a remizat cu Steaua: ”Am văzut că Opriţa a strigat câteva vorbe, sunt nervi, tensiune mare!”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii a II-a.

În minutul 78, de la Petrolul a fost eliminat Ţicu, el primind al doilea cartonaş galben. Petrolul se meţine pe primul loc în clasament, chiar dacă a înregistrat doar două victorii în play-off. 

La finalul partidei, antrenorul de la Petrolul Ploieşti, Nicolae Constantin, a fost dezamăgit din cauza lipsei de responsabilitate a jucătorilor lui. 

”Am văzut că Opriţa a strigat câteva vorbe, sunt nervi, tensiune mare!”

”Trei puncte ar fi fost mari pentru noi astăzi. Dar la cum a fost meciul, pot să spun că este rezultatul echitabil. Nu doar de la Ţicu, de la mai mulţi jucători aşteptam responsabilitate astăzi. Din păcate, ăştia suntem, cred că astea ne sunt limitele. Mai sunt trei meciuri foarte importante.

Adversarii au apărările mult mai bune şi mai organizate. E şi lipsa lui Diarra, putem să găsim scuze o grămadă. Nu vreau să comentez arbitrajul, ăştia sunt arbitrii, au fost lucruri minore. Am văzut că Opriţa a strigat câteva vorbe, sunt nervi, tensiune mare. E de înţeles. Atmosfera a fost de derby de Liga 1, din păcate n-am reuşit să-i mulţumim. N-am făcut calcule, dar cred că suntem în stare să facem cinci puncte în trei meciuri. Mergem să facem un joc bun la Sibiu şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a spus Nicolae Constantin, la finalul meciului. 

Joi, în primul meci al etapei, Hermannstadt s-a impus în deplasare, scor 3-1, în faţa echipei Concordia Chiajna, iar sâmbătă Unirea Slobozia a învins în deplasare Universitatea Cluj, scor 2-1.

Petrolul este lider în clasament, cu 58 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi U. Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 46, pe cinci Concordia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.

Afla mai multe despre: petrolul-steaua-liga 2 

viewscnt
Articole similare