Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Nicolae Dică după ce a aflat că există posibilitatea ca FCSB să joace fără spectatori în play-off-ul Conference League: ”Vorbeam şi cu MM de dimineaţă!”

Reacţia lui Nicolae Dică după ce a aflat că există posibilitatea ca FCSB să joace fără spectatori în play-off-ul Conference League: ”Vorbeam şi cu MM de dimineaţă!”

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea avea probleme din cauza unui steag apărut în peluză în timpul partidei cu Dunajska Streda, scor 1-0.

FCSB riscă o amendă de 200.000 de euro şi suspendarea terenului, după ce a ajuns în play-off-ul Conference League. Un steag al galeriei i-ar putea aduce probleme mari echipei finanţate de Gigi Becali (64 de ani). 

Observatorul meciului ar fi depistat un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap. La acest meci, observator a fost Rusmir Mrković, din Bosnia, iar delegat UEFA a fost Milovan Đukanović, din Muntenegru.

Dică a dezvăluit că a vorbit cu MM Stoica înainte de partidă şi susţine că totul ar putea să fie în regulă după acel incident. 

”Vorbeam şi cu MM de dimineaţă, din punctul lui mi-a spus că nu ar fi nicio problemă, nu e ce s-a scris sau ce s-a discutat”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă.

Avertismentul lui Dică pentru jucătorii FCSB-ului: ”Nu câştigăm meciul doar pentru că avem echipamentul frumos”

”Ne aşteaptă o partidă de campionat grea, i-am urmărit pe cei de la Chindia şi sunt o echipă schimbată faţă de anul trecut. Este important ca noi să câştigăm meciul, în campionat nu am reuşit să câştigăm până acum şi a venit momentul să ne impunem. Trebuie să dăm totul pe teren ca să câştigăm.

La Steaua, orice joc trebuie să-l joci ca să-l câştigi. Jucătorii au un moral bun, au reuşit o calificare în Europa, mâine ar trebui să aibă plăcere să joace fotbal. Nu vom câştiga jocul doar dacă intrăm pe teren şi avem echipamentul frumos sau dacă vine multă lume la stadion. Nu vom câştiga doar dacă suntem prezenţi pe teren. Trebuie să dăm 100% în teren” , a spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-conference league 

viewscnt
Articole similare