You are here:

Reacţia lui Panduru după ce Becali a anunţat primul ”11” cu Rangers: ”Nu e deloc cea mai bună echipă!”

Reacţia lui Panduru după ce Becali a anunţat primul ”11” cu Rangers: ”Nu e deloc cea mai bună echipă!”

FCSB

Comentarii

FCSB o întâlneşte în această seară, în deplasare, pe Rangers, în etapa cu numărul 3 din grupa Europa League. Meciul se joacă de la ora 22:00, pe stadionul „Ibrox Park” din Glasgow.

Panduru, înainte de Rangers - FCSB

Cu patru ore înainte de Rangers – FCSB, din a treia etapă din grupa Europa League, Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, a anunţat echipa de start.

  • Cum va arăta FCSB cu Rangers: Târnovanu – M.Popescu, Dawa, Ngezana, Pantea – Alhassan, Edjouma – Luis Phelipe, Miculescu, Ştefănescu – Bîrligea

Basarab Panduru a analizat primul 11 şi a tras primele concluzii, în direct, la Prima Sport.

Basarab Panduru: ”Nu e cel mai bun 11, multe rezerve, 3 şi cam jumătate de titulari. Nu e deloc cea mai bună echipa, dar ţinând cont că urmeaza şi meciul cu Rapid, deplasare lungă în Scoţia, este normal să se întâmple aşa. În meciul ăsta e foarte important să iasă toţi sănătoşi, Rangers nu ştiu dacă îşi mai permite o înfrângere, un egal. O să fie un meci în care se bagă materiale”

Emil Grădinescu: (n.r. ce e ciudat în echipa asta?) Ciudat e că anunţă Becali echipa!”.

În Europa League, România are o reprezentantă, pe campioana FCSB, care se descurcă de minune, după ce a acumulat şase puncte din şase în primele două etape şi ocupă locul 6 în clasamentul general. 

Rangers a acumulat doar trei puncte din victoria 2-0 la Malmo) şi a pierdut acasă cu Lyon (1-4), astfel că în acest moment se clasează doar pe locul 17.

VIDEO Fanii FCSB-ului au luat cu asalt Glasgow! ”Am venit 700 km dus - întors!” / ”Am învoit copilul de la şcoală”

Afla mai multe despre: pandurufcsbrangers 

viewscnt
Articole similare