Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Pelici după ce Mioveniul a ajuns la barajul pentru Liga 1. Ce a spus despre meciul cu Hermannstadt, fosta sa echipă

Reacţia lui Pelici după ce Mioveniul a ajuns la barajul pentru Liga 1. Ce a spus despre meciul cu Hermannstadt, fosta sa echipă

Liga 2

Comentarii

Alexandru Pelici, antrenorul Mioveniului, a reacţionat la finalul meciului câştigat împotriva Rapidului, 1-0 pe teren propriu.

Mioveniul merge la barajul pentru Liga 1, iar Pelici a spus că el şi echipa sa rămân cu palida consolare că au luat şapte puncte din nouă Rapidului, formaţia direct promovată în prima ligă. Antrenorul argeşenilor a vorbit şi despre barajul cu Hermannstadt, echipă pe care a promovat-o în Liga 1 acum trei ani.

"Rămânem cu o palidă consolare că în trei jocuri cu Rapid, cu echipa merge direct în Liga 1, am câştigat 7 puncte din 9. Un meci disputat, Rapidul a venit destul de 38.

Am trăit o perioadă foarte frumoasă acolo, mai szunt oameni cu care am lucrat şi care îmi sunt oameni foarte dragi. E o situaţie inedită dar fotbalul îţi ofera astfel de lucruri", a spus Alexandru Pelici.

CS Mioveni - Rapid 1-0, în play-off-ul Ligii 2

Rapid a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţua CS Mioveni, în ultima etapă a Ligii a doua.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Blănaru, în minutul 65.

Rapid este deja promovată în Liga I. în timp ce CS Moveni va juca baraj de promovare/menţinere în Liga I.

Afla mai multe despre: alexandru pelicimiovenibarajhermannstadt 

viewscnt
Articole similare