Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Răzvan Lucescu imediat după ce a aflat că a ajuns la 100 de victorii în Grecia. "Pentru noi asta e important"

Reacţia lui Răzvan Lucescu imediat după ce a aflat că a ajuns la 100 de victorii în Grecia. "Pentru noi asta e important"

Fotbal

Comentarii

Victoria cu Xanthi a dus-o pe PAOK la un pas de titlu în Grecia. Pentru Răzvan Lucescu succesul de duminică seară reprezintă şi o victorie personală.

Răzvan Lucescu a ajuns la 100 de meciuri câştigate în Grecia, dar cifrele nu contează pentru antrenorul liderului din Grecia. 

"Nu ştiam, nu m-am gândit la acest lucru. Pentru mine, tot ce contează este ziua care urmează în pregătirea următorului meci. Următorul meci e miercuri, cu Asteras Tripolis, aşa că... Eu ştiu că pentru voi contează statisticile, dar pentru noi este important să ne îndeplinim scopurile, iar pentru noi acestea sunt Cupa şi campionatul", a declarat Lucescu.

PAOK e neînvinsă în acest sezon al campionatului Greciei, în 26 de etape. Au fost până acum 23 de victorii şi doar trei egaluri pentru echipa antrenată de Mircea Lucescu. 

Liderul din Salonic a condus cu 2-0 după golurile lui Sergio Oliveira şi Pedro Henrique, în timp ce gazdele au punctat în minutul 85 prin Almeida. PAOK a ajuns la a 23-a victorie în campionat şi rămâne neînvinsă în acest sezon. Cu încă două victorii în ultimele patru etape, echipa antrenată de Răzvan Lucescu devine campioană a Greciei după o pauză de 34 de ani.

Acum alb-negrii au 10 puncte peste rivala Olympiakos câştigătoare şi ea în această rundă în faţa celor de la Atromitos, scor 2-1. Echipa din Pireu aşteaptă însă hotărârea Federaţiei în privinţa meciului întrerupt cu Panathinaikos. Cea mai probabilă decizie este aceea de acordare a victoriei la masa verde pentru Olympiacos ceea ce ar face ca diferenţa să se reducă la 7 lungimi. 

Afla mai multe despre: lucescurazvan lucescupaokgrecia 

viewscnt
Articole similare