Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Săpunaru după ce Gigi Becali i-a dat interzis Rapidului pe Arena Naţională! “E stadionul lui?“

Reacţia lui Săpunaru după ce Gigi Becali i-a dat interzis Rapidului pe Arena Naţională! “E stadionul lui?“

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a făcut show alături de Daniel Niculae la conferinţa de presa organizată de Rapid pentru a prezenta ultimele transferuri.

Stadionul Rapidului este gata, dar nu a fost încă inaugurat. Săptămâna trecută, Rapid a spus că a făcut toate demersurile pentru a evolua pe Arena Naţională, dar Gigi Becali a precizat că giuleştenii nu îşi pot juca meciurile de acasă pe stadionul unde evoluează şi FCSB. Săpunaru, jucător în vârstă de 37 de ani, a revenit după 6 ani în România şi a fost surprins de schimbările care au avut loc la nivelul Ligii 1. 

“E stadionul lui Gigi Becali? Eu aştept oricum să joc la noi acasă!“ 

“E stadionul lui Gigi Becali? Eu aştept oricum să joc la noi acasă. Nu am apucat să văd stadionul, doar am trecut pe acolo. Cred că o să se audă puţin mai tare. Ceva modern, stadion nou, sper să fie plin. Poate să fie şi cu Adunaţii Copăceni meciul de inaugurare, important e să fie plin!

Rapid e un tot, cu suporteri, cu echipă, vreau să văd acel Rapid pe care l-am cunoscut când eram mic, să văd bucurie. Nu ştiu ce derby aştept cu nerăbdare. Tot aud FCSB, CSA, CSU, FCU, prea multe echipe pentru un singur nume, aşa e în România”, a spus Săpunaru.

Afla mai multe despre: săpunaru-rapid-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare