Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sigurdsson, după ce a eliminat România din barajul pentru Euro. Mesaj clar pentru Ancelotti: "Joc mai mult la naţională"

Reacţia lui Sigurdsson, după ce a eliminat România din barajul pentru Euro. Mesaj clar pentru Ancelotti: "Joc mai mult la naţională"
Comentarii

Gylfi Sigurdsson a fost cel mai scump jucător aflat în teren la meciul Islanda - România. Cotat la 18 milioane de euro, mijlocaşul de 31 de ani şi-a arătat valoarea prin cele două goluri marcate în poarta lui Tătăruşanu, apoi i-a transmis un mesaj antrenorului de la Everton, Carlo Ancelotti.

"Ne-am făcut meciul dificil pe final, la 2-1, când am fost nevoiţi să ne apărăm. Ne-am asumat miza acestui meci, ceea e foarte bine. Mă bucur că am marcat două goluri şi am dus echipa în avantaj rapid pe tabelă.

Cred că am avut ghinion la faza acelui penalty dictat cu ajutorul VAR-ului, ar fi fost mai bine să avem un final mai liniştit. Nu am văzut faza în care au primit românii penalty-ul, dar am avut puţin ghinion. Ar fi fost mai convenabil să marcăm al treilea gol şi să nu mai suferim. În final, ne-am apărat foarte bine sub presiune şi le-am ţinut piept.

Sper ca din atâtea meciuri de aseară Ancelotti să fi urmărit ceva şi din Islanda - România. Am jucat mai mult la naţională decât la echipa de club" , a spus Gylfi Sigurdsson, la finalul meciului cu România.

Sigurdsson a reuşit un gol şi trei pase decisive în cele 421 de minute jucate pentru Everton în acest sezon, în Premier League şi în Cupa Ligii Angliei. Sub comanda lui Carlo Ancelotti, "caramelele" se află pe primul loc în campionat, cu maximum de puncte după primele patru etape, iar acum urmează derby-ul oraşului cu deţinătoarea titlului în Premier League, Liverpool.

Afla mai multe despre: islanda 

viewscnt
Articole similare