Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce Gigi Becali i-a trimis în vacanţă pe unii dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB: "Să facă ce vor"

Reacţia lui Sorin Cârţu după ce Gigi Becali i-a trimis în vacanţă pe unii dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB: "Să facă ce vor"
Comentarii

FCSB şi-a trimis câţiva jucători importanţi în vacanţă, cu două etape înainte de finalul play-off-ului Ligii 1, dar oltenii nu sunt afectaţi de deciziile lui Gigi Becali.

Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase, Ovidiu Popescu şi Valentin Creţu au primit "verde" de la Gigi Becali, pentru a pleca în vacanţă. Astfel, FCSB se va baza pe rezerve şi juniori pe finalul play-off-ului, după ce şi-a îndeplinit singurul obiectiv rămas, Cupa României. 

Sorin Cârţu: "Să facă ce vor"

U Craiova are nevoie de o victorie a sa, dar şi ca FCSB să o încurce pe CFR Cluj, în penultima etapă, iar ultimele mutări din echipa lui Gigi Becali nu-l alarmează pe Sorin Câru: 

"Nu ne interesează că au intrat sau nu în vacanţă unii de la FCSB. Noi nu stăm în ajutorul lui Gigi Becali şi niciodată nu am apelat la Gigi Becali. Să facă ce vor. Noi am ajuns în această poziţie datorită nouă şi tot noi trebuie să ne ajutăm dacă vrem să obţinem titlul. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Noi mai avem două meciuri de disputat şi sper să jucăm cât mai bine. În rest, ce fac alţii, nu ne interesează. Că au vacanţă mai devreme sau nu, nu mai e treaba noastră", a declarat Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, pentru Fanatik.

Gigi Becali a promis altceva în urmă cu două săptămâni

„Am făcut o declaraţie aşa, ca să înţeleagă lumea, să se facă puţin tam-tam ca niciodată să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în meciul Craiova - Viitorul. Am spus că o să jucăm şi noi cu juniorii şi cu copiii în meciul cu CFR, dar să faci lucrul ăsta e nedemn şi nedrept. Eu nu sunt nici nedemn şi nici nedrept.

Să faci tu judecăţi, să decizi cine ia campionatul, asta nu se face. Asta o face Hristos, ce, eşti tu judecător? Am vrut să atrag atenţia ca nimeni să nu facă vreodată aşa ceva, mizerie, pentru că ai fi un om nedemn”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: sorin cartufcsbu craiova 

viewscnt
Articole similare