Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Southgate, după ce Anglia a fost umilită de Ungaria: "Nu pot spune că nu doare". Cum a explicat înfrângerea usturătoare

Reacţia lui Southgate, după ce Anglia a fost umilită de Ungaria: "Nu pot spune că nu doare". Cum a explicat înfrângerea usturătoare
Comentarii

Naţionala Angliei a fost învinsă de Ungaria, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în Grupa 3 din Divizia A a Ligii Naţiunilor.

A fost a doua victorie a Ungariei în faţa Angliei în 12 meciuri disputate în deplasare cu englezii şi prima după succesul cu scorul de 6-3 din 1953.

„Am ales o echipă tânără, cu energie, iar când jocul a început să se întoarcă împotriva lor, s-a văzut asta. Este responsabilitatea mea dacă ne uităm la cele patru meciuri. Am încercat să văd şi jucători noi şi să menajez alţi jucători, dar până la urmă echipele nu au fost suficient de puternice în cele două meciuri cu Ungaria.

Celelalte două rezultate au fost pozitive. A fost o experienţă importantă pentru tinerii jucători şi am învăţat multe din meciurile cu Italia şi cu Germania. Ungaria este o echipă bună şi cred că le-am dat mult de lucru. A fost o experienţă dură. A fost o seară cum au mai trăit predecesorii mei.

Nu voi spune că nu doare, însă pentru mine este clar ce am încercat să facem în cele patru meciuri. Este datoria mea să îi protejez pe jucători, rezultatele sunt responsabilitatea mea”, a spus Southgate, potrivit bbc.com.

La actuala ediţie a Ligii Naţiunilor, Anglia a înregistrat înfrângeri în meciurile cu Ungaria (0-1, 0-4) şi remize cu Germania (1-1) şi cu Italia (0-0).

Afla mai multe despre: southgate 

viewscnt
Articole similare