Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Steliano Filip după ce a aflat că este anchetat: ”Mi s-au propus 25.000 euro pentru un galben, dar nu la acest meci”

Reacţia lui Steliano Filip după ce a aflat că este anchetat: ”Mi s-au propus 25.000 euro pentru un galben, dar nu la acest meci”

Fotbal

Comentarii

Steliano Filip a intrat în atenţia Departamentului de Integritate al FRF, dar şi al Poliţiei, după ce s-au pariat sume foarte mari pe un meci în care acesta ar fi fost implicat.

Mai exact, pariorii au optat pe faptul că Steliano Filip va încasa un cartonaş galben în partida CS Mioveni - Dinamo, 2-0, din sezonul trecut, lucru care s-a şi întâmplat.

  • Fostul jucător al lui Dinamo a faultat de patru ori în primele 24 de minute.

Steliano Filip se apără, dar ezită: ”Mi s-au propus bani, dar nu la meciul acesta”

Steliano Filip şi-a menţinut declaraţiile din trecut, conform cărora a primit propuneri pentru a facilita câştiguri ilicite la pariuri, însă nu şi că ar fi ajuns la un acord cu indivizii.

Aşadar, fotbalistul neagă orice implicare în pariurile ciudat aplicate la partida CS Mioveni - Dinamo.

Chiar dacă a afirmat că a primit propuneri de ”trucaje” în fiecare sezon, Steliano Filip nu îşi aminteşte exact şi înaintea căror meciuri au venit aceste propuneri.

Eu am spus şi în trecut că am fost contactat de multe persoane, fel şi fel de oameni care mi-au făcut tot felul de propuneri.

Mi-au propus 25.000 euro pentru un cartonaş galben, au fost multe, chiar şi pentru altele. Însă nu am făcut niciodată aşa ceva, nu aş face, nu am luat niciodată ceva, nu am luat bani din asta! Cine mă cunoaşte ştie că sunt curat. Acum nu cunosc dacă e adevărat, dacă mi-ar fi dat sau au vrut să mă încerce.

Două persoane au venit la mine în mall Băneasa, sincer îţi spun, e de acum 7-8 ani. Asta a fost prima dată, mergem la mall, nu o să uit niciodată. Şi au venit la mine, dacă primeşti galben meciul viitor, ai 25.000 de euro. Am avut, tot felul de propuneri, bani mulţi, am avut chiar şi cornere, roşu. Repet, tot felul de propuneri.

Nu ştiu dacă sunt primul, nici nu îmi pasă. Eu eram predispus la fiecare meci, că asta e adevărul, le cam luam (n.r. avertismente şi cartonaşe roşii).

(Dar la meciul ăsta nu a venit nimeni, nu ţi-a fost propus nimic, vorbesc de CS Mioveni vs Dinamo 2-0?) Nu. Nu. Sigur nu. La meciul ăsta niciodată, nu au venit înainte de un meci anume, cum s-a nimerit. Si nu veneau la mine să-mi spună de o anumită partidă, tot ce s-a întâmplat a fost că m-au întrebat dacă aş fi de acord să colaborez cu ei.

Anul trecut nu ţi-a făcut cineva vreo propunere de acest gen? Anul trecut… (n.r. se gândeşte lung). Cred că în fiecare an mi-a propus cineva câte ceva, de când joc fotbal.

(S-a scris că ţi-ai luat apartament în Pipera!) Nu este adevărat, eu am stat în chirie în Pipera. Îţi repet, mi-au fost făcute tot felul de propuneri, dar nu am făcut aşa ceva niciodată. Mi-au zis, tot ce vreau eu pentru cartonaşe, galben, roşu. Sume mari de bani. Au venit tot felul de oferte.

(La ce meciuri au fost, anul trecut, propunerile astea?) Phuuu…. Te-aş minţi să îţi spun meciul ăla, meciul celălalt. Au fost! Chiar nu ştiu. Chiar nu îmi aduc aminte. Vine treaba asta acum când sunt foarte bine în Ungaria, liniştit, pentru că ştiu că nu am făcut niciodată nimic”, a declarat Steliano Filip, într-un interviu pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: steliano filimioveni - dinamo 

viewscnt
Articole similare