You are here:

Reacţia lui Stoichiţă după ce Gică Hagi a fost ales prima variantă pentru a deveni selecţioner al României: ”Începem discuţiile”

Reacţia lui Stoichiţă după ce Gică Hagi a fost ales prima variantă pentru a deveni selecţioner al României: ”Începem discuţiile”

Echipa națională

Comentarii

Comisia Tehnică a FRF a întrunit, azi, o adunare de urgenţă pentru a stabili următorul selecţioner al echipei naţionale.

Stoichiţă: ”Gică Hagi este numărul 1”

Azi a avut loc adunarea de urgenţă pentru a stabili următorul selecţioner al echipei naţionale. Potrivit unor informaţii date de Orange Sport, Gică Hagi a fost ales ca prima variantă după ce fiecare membru cu drept de vot a dat o listă cu nominalizări, iar cel care a avut cele mai multe voturi a fost ”Regele”.

Mihai Stoichiţă a confirmat şi a dat detalii în acest sens: ”Regele” a fost ales primul pe listă, astfel că cei din conducerea FRF vor trece la pasul următor şi vor demara negocierile cu Hagi.

”Procedurile sunt aceleaşi ca şi până acum. Gică Hagi este numărul 1. Sunt şi alţi antrenori, foşti selecţioneri, tineri, şi experimentaţi, dar nu pot da nume.

Aşa vor începe discuţiile, cu prima procedură. Vor fi acelaşi etape ca şi înainte să vină Edi. Dacă vom întâmpina probleme, vom vedea”, a spus Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice, din cadrul FRF, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: gică hagifrfmihai stoichita 

viewscnt
Articole similare