Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Târnovanu, după ce a aflat de interesul lui Gigi Becali: ”Cluburile s-au înţeles, dacă nu vor apărea probleme voi semna”

Reacţia lui Târnovanu, după ce a aflat de interesul lui Gigi Becali: ”Cluburile s-au înţeles, dacă nu vor apărea probleme voi semna”

Fotbal

Comentarii

Ştefan Târnovanu, portarul Iaşiului, s-a declarat surprins de oferta venită de la FCSB şi spune că dacă nu vor interveni probleme va semna cu clubul patronat de Gigi Becali duminică dimineaţă.

”Din ce ştiu, cluburile s-au înţeles, dacă nu vor apărea probleme voi semna. Ori în seara asta, ori mâine dimineaţă. Cel mai sigur mâine dimineaţă. A venit pe neaşteptate această ofertă. M-a chemat Ovidiu de la club (n.red. Ovidiu Postolache), vino că am o veste pentru tine. Am făcut duş, am mâncat şi mi-a spus că vrea să vorbească domnul preşedinte Ambrosie cu mine. Habar nu aveam. M-a întrebat la ce echipă aş vrea să joc, apoi mi-a spus că este o ofertă de la FCSB”, a declarat Ştefan Târnovanu pentru ProSport.

Conform sursei citate, Gigi Becali va plăti clubului ieşean suma de 200.000 de euro şi un procent de 15 la sută, iar portarul va rămâne la Iaşi până în vara anului viitor, urmând ca atunci să se alăture lotului pregătit de Bogdan Vintilă.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare